reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Petinka zakupy pierwsza klasa!!! :-) jesienią możemy urządzić wyścigi x-landerów :-D:laugh2::-D
Do mnie dziś kurier przytargał dwie mega paki między innymi z pieluchami także jutro znowu pranie :-)

Ps. w ramach żarciku małż dowcipniś własnie rzucił we mnie majtkami poporodowymi :laugh2:

A mnie przeraża ilość prania, a raczej gdzie ja to rozwieszę (mam tylko 2 suszarki). Właśnie puściłam pierwszą pralkę - pieluchy i białe ubranka na gotowanie. A i widzę, że muszę wymyśleć więcej półek bo te 2 w szafie to mi na rożki, pieluchy i kocyki wystarczą. Na ubranka już nie ma miejsca.
Cóż wygląda na to, że muszę się pożegnać z notatkami z doktoratu i książki bardziej poupychać do biblioteczki. To mi się 3 półki w słupku w regale zwolnią :-).

Teraz się zastanawiam po co dokupiłam 5 pieluch dużych tetrowych, 5 kolorowych tetrowych i 10 flanelowych, bo niestety znalazłam pieluchy po Krystianie.
Dobrze, że nie dokupowałam ubranek.
Jak wam pokażę ile ja tego mam to same zrozumiecie, że ta awersja do dokupowania jest u mnie uzasadniona ;-).

reklama
Jagoda, ja Cię pod tym względem rozumiem, chociaż nie mam starszego dziecka:-D:-D:-D. Dużo ubranek dostaliśmy od mojej siostry i koleżanki, więc po co mam sobie zawalać miejsce, jak i tak go brakuje??? Ale te zakupy tal cieszą:-D:-D:-D

Do góry