reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny , co kupujecie do wózków na zimę - gruby koc czy śpiworek?http://www.allegro.pl/item711488980_spiwor_do_wozka_z_polarem_exclusive.html
Ja mam kocyk:tak:
Dziś uprałam i poprasowałam część z moich nabytków z allegro;-):tak::-D
Super:-D

ja zamowiłam laktator ręczny TT , na elektryczny mnie nie stać:-(
zamówiłam dzidzi taką pościel
Śliczna pościel.
Laktator ręczny pożyczyłam od koleżanki jak będzie potrzeba to kupię elektryczny.

A teraz wersja po przeróbkach :-)
Super Wam to wyszło:-D:-D:-D

C
A ja wklejam zdjęcia tego, co nabyliśmy wczoraj:-D. Kocyki mamy już trzy, ale nie mogliśmy się oprzeć:-D:-D:-D. Dokupiliśmy też paczkę pampersów 3-6 kg
:-):-)

wlasnie wygrałam aukcje:-)
Fajny ten wzorek:tak::tak:

reklama
Catedra, Iza- łaaaaaał :-D I skoro już kompletujecie zespół, to ktoś do sprzątania Wam się przyda, bo zdolności takich jak Wy raczej nie mam :-D No, ewentualnie na jeden kolor malować mogę :-D

A teraz wersja po przeróbkach :-)

hand made by Izaa&Catedra Company
czas realizacji zlecenia: 5 dni roboczych (robotnicy mieli w ramach utrudnienia nosić przed sobą 10cio kilogramowe piłki które na dodatek kopały po każdym kolejnym owocku:-p)
inspiracja: giraffka ze śpiochów ze smyka
materiały: OBI hipermarket
ogólny koszt: ok 80 plnów za farby itp... koszt żywienia catedry przez 5 dni (nie pytajcie:-D), zszarpane nerwy (catedra za dużo gada)

Zamówienia przyjmujemy po godzinie 9tej rano

ps. żyrafka nie ma jeszcze oczek i uśmiechu (braki techniczne, potrzeba czarnej farby:-D)

Efekt mega fajny!!! :szok: super Wam to wyszło:tak::tak:

Catedra, Izaa - powtórze za resztą kobitek, łożeczko wyszło świetnie, gratulacje:tak: taka praca i jej efekty cieszą o wiele bardziej niż zakupy nowego, wiem cos o tym bo sama też przemalowałam stare "paździochy" w sypialni na biało, bo nasza Gwiazda będzie miała część pokoju w kolorze białym i wszystko fajnie się zgrało , charatałam wałeczkiem 9 godzin:-)
znalazłam fajną rzecz na chrzciny ZAPROSZENIA chrzest ZE ZDJĘCIEM w 4dni PROMOCJA (701296142) - Aukcje internetowe Allegro
może trochę wybiegam w przyszłość ale słodkie są , nie ?

Zaproszenia super i robią wrażenie bo mieliśmy podobne z moim M na nasz ślub;-)
Catedra, Izaa dobra robota:-D:-)
Dentico, fajne ciuszki, kasiulec ładna pościel

A ja wklejam zdjęcia tego, co nabyliśmy wczoraj:-D. Kocyki mamy już trzy, ale nie mogliśmy się oprzeć:-D:-D:-D. Dokupiliśmy też paczkę pampersów 3-6 kg.

widzę że zakupy udane... cóż że kocyk juz trzeci... napewno inny od tamtych dwóch:-p i bardzo ładny:tak:

wlasnie wygrałam aukcje:-)

V-CROSS 3 CZĘŚCIOWY ,GONDOLA SPACERÓWKA FOTELIK (722908505) - Aukcje internetowe Allegro

tylko teraa muze kase skombinowac skądś na ten wózek:sorry::-D:-D:-D
gratulacje:tak:

Dzięki dziewczyny :-)

Łóżeczko wymagało odświeżenia. Poprzedni dzidziuś idzie właśnie do 4 klasy :-p

Sądzę, że Catedra dobrałaby zdecydowanie żywsze kolory. Mi zdecydowanie odpowiadały takie pastelowe. Żyrafka miała być jeszcze na szafie. Niestety mój M. kręcił nosem, że mała mieszka w naszym pokoju, a nie w dziecinnym...

Izaa jeśli masz niedosyt żyrafek to możesz dokupić rożek, przewijak czy wogóle pościel z żyrafkami, ja własnie dzisiaj zamówiłam przewijak miękki i przybornik na łóżeczko, żyrafkowy zawrót głowy mnie ogarnął, rożek już mam i pieluchy flanelowe też z tymi samymi żyrafkami do kompletu :-D ładne są i takie delikatne, ecru

Izaa jeśli masz niedosyt żyrafek to możesz dokupić rożek, przewijak czy wogóle pościel z żyrafkami, ja własnie dzisiaj zamówiłam przewijak miękki i przybornik na łóżeczko, żyrafkowy zawrót głowy mnie ogarnął, rożek już mam i pieluchy flanelowe też z tymi samymi żyrafkami do kompletu :-D ładne są i takie delikatne, ecru

Zamawiałaś na allegro?

reklama
Do góry