Asheara
I can't get no sleep.
Sylvia31 - No wiesz... ja tam mam praktycznie wszystkie ubranka uzywane takze wrzucilam je do pralki, no i pieluchy tetrowe przy okazji tez... wszystko zeby sie wygotowalo na 95 stopni, nic sie im nie stanie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie że nie jest koniecznedziewczyny , może dziwne pytanie ale po co gotujecie tą tetrę, będziecie jej używać do przewijania?, bo ja tylko do "ulewania" więc wyprałam w 40 st. i flanelowe też mam zamiar w takiej temp. przeprać żeby nowych zapachów i bakterii czy barwników się pozbyć, chyba wystarczy ? to samo mam zamiar zrobić z rożkiem, kocykami....szkoda mi ich tak wygototwywać, czy to rzeczywiście konieczne ?![]()
Dziewczyny , co kupujecie do wózków na zimę - gruby koc czy śpiworek?
ŚPIWÓR DO WÓZKA Z POLAREM "EXCLUSIVE" (711488980) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny , co kupujecie do wózków na zimę - gruby koc czy śpiworek?
ŚPIWÓR DO WÓZKA Z POLAREM "EXCLUSIVE" (711488980) - Aukcje internetowe Allegro
Catedra zrób kiedyś zdjęcie tych swoich "produktów":-)ja mam bardzo gruby kocyk i szyję śpiworek do wóziabo została taka specjalna podłużna kołderka do śpiworka jeszcze po mnie i wystarczy dobry materiał kupić:-)