reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Sylvia31 - No wiesz... ja tam mam praktycznie wszystkie ubranka uzywane takze wrzucilam je do pralki, no i pieluchy tetrowe przy okazji tez... wszystko zeby sie wygotowalo na 95 stopni, nic sie im nie stanie :tak:

reklama
Ja chyba też wyrodna, bo wszystko w 50 stopniach :-p Rożków i kocyków jeszcze nie prałam, ale chyba je oszczędzę i w nieco niższej temp. wypiorę, sama nie wiem :confused: Tetry jeszcze nie mam nawet :-D

ja wszystko wypralam w 60 bądź 40 stopniach..patrzyłam na metki i tak prałam.. :tak:
własnie wróciliśmy ze sklepu z przewijakiem..może byc zarówno na łóżeczko jak i pasuje na nasza komode więc jest git..:tak:

Karolinusia..porządek że hej!..ale ja też mam podobnie :tak: nawet poukładane szufladami tak samo hehehehehehe :-D:-D:-D:-D ciekawe na jak dlugo..
a mój wspaniały M przypadkiem odkrył, ze pojemnik na pościel, ktory mamy z ikei pod naszym łóżkiem idealnie pasuje tez wymiarami pod łózeczko Kajtka więc gdybym zamarzyła jednak o dodatkowym miejscu do przechowywania..nabęde jeszcze jeden w ikei..
dzieki Szwedom za Ikeę :-D:tak:

dziewczyny , może dziwne pytanie ale po co gotujecie tą tetrę, będziecie jej używać do przewijania?, bo ja tylko do "ulewania" więc wyprałam w 40 st. i flanelowe też mam zamiar w takiej temp. przeprać żeby nowych zapachów i bakterii czy barwników się pozbyć, chyba wystarczy ? to samo mam zamiar zrobić z rożkiem, kocykami....szkoda mi ich tak wygototwywać, czy to rzeczywiście konieczne ? :confused:
pewnie że nie jest konieczne

reklama
Do góry