reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Witam Dziewczyny...

Magicy skończyli Panele. Nawet dobrze im to wyszło.
w załaczniku Biankowa komoda i od góry:

bielizna
ciuszki
kocyki, pościel, ręczniki, pieluchy.

wrzucam też zdjęcie koszyka, który kupiłam w Black Red White-będą w nim kosmetyki.

Załączniki

• Obraz 021.jpg
    Obraz 021.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 84
  • Obraz 022.jpg
    Obraz 022.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 90
  • Obraz 023.jpg
    Obraz 023.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 024.jpg
    Obraz 024.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Witam Dziewczyny...

Magicy skończyli Panele. Nawet dobrze im to wyszło.
w załaczniku Biankowa komoda i od góry:

bielizna
ciuszki
kocyki, pościel, ręczniki, pieluchy.

wrzucam też zdjęcie koszyka, który kupiłam w Black Red White-będą w nim kosmetyki.

Wszystko pięknie poukładane :) ciekawe jak długo po porodzie będzie taki porządek??:-p

jejkuś ja mam takiego lenia wszystko mnie boli, a niedługo ma byc moj brat z rodzinką i nie wiem jak dam radę...

Super właśnie miałam pytać gdzie ten koszyk kupiłaś:-D
Ja kupiłam w brw 2 kocyki jestem polarowy za 10 zł a drugi z mikrofibry za 15 oba 130x160.

A mam jeszcze pytanko:
w ilu stopniach pierzecie pieluchy tetrowe a w ilu flanelowe z nadrukiem??

Ja kupiłam w brw 2 kocyki jestem polarowy za 10 zł a drugi z mikrofibry za 15 oba 130x160.

A mam jeszcze pytanko:

koszyki w BRW kosztują 15zł-ten co ja mam, są białe i czarne...

do tego bardzo pojemne!!
tetre prałam aż w 90st, flanelkę z nadrukiem w 60st.
absolutnie NIC im się nie stało

a w jysku (nie wiem czy dobrze napisałam:dry:) są teraz koszyki w wyprzedaży. Jutro chyba się wybiorę zobaczyć, chyba że moje kochanie stwierdzi że znów przesadzam, ale wtedy to go chyba zabiję:angry::angry:

A mam jeszcze pytanko:

Tetre w 95 stopniach a flanele tak samo jak Karolinusia w 60 stopniach.

dziewczyny , może dziwne pytanie ale po co gotujecie tą tetrę, będziecie jej używać do przewijania?, bo ja tylko do "ulewania" więc wyprałam w 40 st. i flanelowe też mam zamiar w takiej temp. przeprać żeby nowych zapachów i bakterii czy barwników się pozbyć, chyba wystarczy ? to samo mam zamiar zrobić z rożkiem, kocykami....szkoda mi ich tak wygototwywać, czy to rzeczywiście konieczne ? :confused:

dziewczyny , może dziwne pytanie ale po co gotujecie tą tetrę, będziecie jej używać do przewijania?, bo ja tylko do "ulewania" więc wyprałam w 40 st. i flanelowe też mam zamiar w takiej temp. przeprać żeby nowych zapachów i bakterii czy barwników się pozbyć, chyba wystarczy ? to samo mam zamiar zrobić z rożkiem, kocykami....szkoda mi ich tak wygototwywać, czy to rzeczywiście konieczne ? :confused:

nie wiem czy konieczne, bo tetry na pewno nie będę używać do przewijania-od tego są pampersy...
pralka pierze więc wrzuciłam jakoś na 90st bo tak mi się wydawało ok.

kocyki, ręczniki rożek pościel prałam w 60 i 40 st, bo ich się nie "gotuje"

reklama

ja też wszystkie pieluszki, ręczniki i ciuszki dla małej wyprałam w 40st.

Do góry