Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale to po weekendzie bo teraz wyjeżdżam
Dobrze prawisz kobieto... musze tylko wybrac jakąś taśmę, która ma w miarę szeroki ściągacz, zeby nie było ściągnięte zbyt ciasno...
Materiały oglądałam na stronie Ikei i sa całkiem całkiem. Mam sypialnie zieloniutką - zielone sciany (gołe - juz póltorej roku coś na nich wieszam) i zieloną grubą miekką wyładzinę.. Myślałam o tkaninie w biało-czarne wzory (bo chciałabym biało czarne plakatowe zdjęcia na sciane), tylko czy taka wzorzysta nadaje się na roletę rzymską?
) jeżeli masz puste ściany to tym bardziej bym szukała czegoś wzorzystego aby tylko nie przesadzić z mnogością kolorów na tych wzorach... czyli jak mamy wzór na tkaninie to maksymalnie 2barwny.... możesz potem próbować dobierać do tego wzoru obrazy/fotografie na ścianę dlatego postaraj się to w jednej konwencji zrobić...Jagoda, Abeja a patrzyłyście w Jysku ? tam dość duży wybór koszy, koszyczków itp. ja też muszę dokupić malutkie do dziecięcej białej półeczki z Ikei, jedynie chyba w "Jusku" coś się znajdzie

Dobrze prawisz kobieto... musze tylko wybrac jakąś taśmę, która ma w miarę szeroki ściągacz, zeby nie było ściągnięte zbyt ciasno...
Materiały oglądałam na stronie Ikei i sa całkiem całkiem. Mam sypialnie zieloniutką - zielone sciany (gołe - juz póltorej roku coś na nich wieszam) i zieloną grubą miekką wyładzinę.. Myślałam o tkaninie w biało-czarne wzory (bo chciałabym biało czarne plakatowe zdjęcia na sciane), tylko czy taka wzorzysta nadaje się na roletę rzymską?
dziś przyszło mi nosidełko z alegro ale cośnie jestem zachwycona myślałam że tam będzie jakaś gąbka a to twarde jest tylko kawałek materiału![]()