Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to może też tą Medelę zakupię, bo w sumie to mój faworyt
cały czas się zastanawiam czy nie mam za mało ciuszków, głównie o takie domowe mi chodzi , bo wyjściowych mam aż za dużo;-)
ale body z krótkim mam tylko 1 szt. tak na teraz , resztę bodziaków z krótkim mam w rozmiarze tak na około 68-już takie większe.......nie wiem czy kupić jeszcze kilka sztuk mniejszych czy nie ?
body z długim rękawem na teraz - 5 szt.
kaftaników mam 4 szt.
śpiochów-pajaców 4 szt-newborn i 4 szt. 62 mysle, że wystarczy ?
śpiochy zapinane na ramionach - 5 sztuk
- w Biedronce były fajne bodziaki z krótkim 3 szt. za 10 zł, ale już poszły w świat, nie zdążyłam:-(

ja między Medelą właśnie, a Tommy T. się wacham, bo butelki z Tommy T. bardzo mi przypadły do gustu, zobaczymy jak w praktyce, a na sam pobyt w szpitalu będę miała ręczny Aventa pożyczony, do sprawdzenia więc wszytko sie okaże za miesiąc, jestem bardziej za Medelą ale nie bardzo widzę możliwość podłączenia go w pracy do kontaktu w toalecie.......chyba , że on jest też ręczny dwa w jednym