reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kasiulec jak ostatnio byłam to jeszcze nie było:no:

No właśnie - a ja je uwielbiam... i to z mothercare..

podoba mi się taka sukienka w mothercare
http://www.mothercare.com/richContent/B0031JCQW2

miałam takie na new baby, moze teraz też będą takie w kolekcji
Sleeveless red spot bodysuits - 7pk : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

kupujecie już może majteczki dla dzieci?:confused2:
B0031JCQW2

Ostatnia edycja:
reklama
nie widziałam ich niestety:no: ja mam chicco happy snack za 220 zł i jest naprawdę bardzo porządne i stabilne... a w świecie dziecka mają jedynie okreslone firmy i ceny powalające:confused2:

nie wiem czemu az tyle chcesz dać:sorry: za tę cenę masz też wyższe modele chicco... mi akurat w krzesełkach najbardziej chicco pasuje jakościowo... ta ceratka jest jakaś taka fajna:-p
a peg perego od groma używanych jest na allegro w fajnym stanie...

nie :szok: ja nie napisałam,że tyle chce dać :no: ten ABC jest na allegro za 299pln także spora różnica - w sklepach internetowych ponad 400pln. Jesli bym go oblukala i spodobałby mi siś to kupiłabym tu KRZESEŁKO *TOWER* ABC DESIGN Kolor TOFFI Tanio!! (908632190) - Aukcje internetowe Allegro no ale nigdzie stacjonarnie ich nie mogę znaleźć :-(

na chicco polly nastawiona byłam od początku - ale jakoś jak je na żywo obejrzałam to oczarowanie opadło :sorry: nie sa aż takie złe, no ale za te 400pln to też spodziewałam się czegoś lepszego - też były jakies mało stabilne - chybotliwe :crazy: może faktycznie te modele pokazowe są jakieś już "wyrobione"
Jagoda Ty chyba polly masz ? i jak po latach użytkowania?

Kasiulec też te bodziaki miałam (0-3) - super jakość !!! no może jak na mojego chudzielca ciut przy szerokie tylko. Teraz kupilam na allegro 7-pac z krótkim rękawkiem
http://allegro.pl/item913667836_mothercare_7_pak_body_dziewczynka_56_cm_noworodek.htmli 3-pak spiochów http://allegro.pl/item913435522_mothercare_3pajacyki_pajace_spiochy_spioszki9_12.html- dziś wysłali to w pon. powinno dojść - to nic, że wersja świąteczno/zimowa - zima ma być do kwietnia to akuracik wyrośnie :)))))

Ostatnia edycja:
Sukienkia świetna, taka inna niż te wszystkie jeansowe:-):-):-)

Ja body mam tylko 2 z mothercare i są fajne. Pewnie jak się wyprzedaże skończą to nowe rzeczy wiosenno-letnie będą:tak:

Widziałam nową kolekcje w Zarze ,jest kilka ślicznych rzeczy. Taka biała haftowana sukieneczka mi się podoba , muszę ją mieć:-D:-D:-D

Widziałam nową kolekcje w Zarze ,jest kilka ślicznych rzeczy. Taka biała haftowana sukieneczka mi się podoba , muszę ją mieć:-D:-D:-D
o taaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk:-):-):-):-):-)
a widziałaś taką lnianą ze złotym kwiatuszkiem?
albo ogrodniczki sukieneczki i bluzeczki koszulowe z krótkim rękawkiem w wisienki, truskaweczki???? muszę je mieć:-):-):-):-):-) WSZYSTKIE!!!!! A BUCIKI!!!!!!!!
albo kurteczki jeansowe...., płaszczyki... oj ja to czekam na przeceny bo bez sensu płacić za 89 za sukienkę która zaraz będzie kosztowała 19 zl... ja kupie już na 18 - 24:sorry::sorry::sorry::sorry: w tamtym roku kupiłam na ten rok:-)

Dentico jesteś zakupoholiczką:-p:-p:-p:-p
kms śliczne krzesełko:tak: moja będzie miała po siostrze:tak:
w ogóle biedne młodsze dzieciaki wszystko zdzierają po starszakach:confused2:

ps Kasiulec padłam:-D:-D:-D:-D

No właśnie - a ja je uwielbiam... i to z mothercare..

podoba mi się taka sukienka w mothercare
http://www.mothercare.com/richContent/B0031JCQW2

miałam takie na new baby, moze teraz też będą takie w kolekcji
Sleeveless red spot bodysuits - 7pk : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

kupujecie już może majteczki dla dzieci?:confused2:
B0031JCQW2
śliczna sukieneczka:tak:

po co majty?:sorry: chyba ze na lato do sukieni dla dziewczynki bo ja nie widze potrzeby innej zakłądac majty na pampki;-)

reklama
Do góry