My jutro Biankę do spacerówki przekładamy,
edit.: nakupowałam własnie niekapki aventu, ciekawe czy moja Smoczyca zakuma o co chodzi??
od którego m-ca są te niekapki??trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jutro Biankę do spacerówki przekładamy,
edit.: nakupowałam własnie niekapki aventu, ciekawe czy moja Smoczyca zakuma o co chodzi??
od którego m-ca są te niekapki??trzymam kciuki![]()
od którego m-ca są te niekapki??trzymam kciuki![]()
Wiem, że już była rozmowa na temat krzesełek do karmienia, ale w ostateczności żadna się nie pochwaliła na jakie krzesełko się zdecydowała;-) Ja właśnie szukam jakiegoś, bo karmieniu w foteliku mówimy stanowcze nieJuż się prawie zdecydowałam na FISHER PRICE Krzeselko karmienia RAINFOREST +zabaw (946384375) - Aukcje internetowe Allegro
ale może Wy polecicie coś lepszego?
my mamy z TT od 4 m-ca i jak chce jej sie pic to pije ale jak swędzą Asie dziąsła to najlepszy gryzak![]()
sorki :/ ale on był kosmicznie rozchybotanya my się wozimy tą bryką i jak dla mnie jest super![]()
lekkie,lekkie, jeszcze raz lekkie i leciutko się prowadzi - z macania na żywo w sklepach nie było porównania do żadnego innego wózka![]()