reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
sylvietta ok :)

Karolinusia pamiętasz naszą kłótnię kiedyś na wyprawkowym o kosztach dziecka? dzisiaj na onecie jest artykuł, że najtańsza w Polsce spożywka jest w bydgoszczy :D

Laski a Wy już wozicie maluchy w spacerówkach? Bo ja bym chetnie swoją wyciagnęła, ale wydaje mi się, że jeszcze jest za zimno, chyba do konca marca się wstrzymam...
Moja jeździ w gondoli. Smacznie sobie w niej na spacerku śpi... Wkładam ją do gondoli i zasypia, nie uczyłam dziecka "rozglądania się" na spacerkach i jestem z tego bardzo zadowolona. Dzięki temu Tycia smacznie śpi na spacerze i po nim (łącznie średnio 3,5godziny). Spacerówka będzie w kwietniu.:tak::-D
ja już ze dwa miesiące w spacerówce jeżdzę... nie wyobrażam sobie jeszcze gondoli :/
Hahahahahaha, wybacz, ale jak sobie przypomnę debatę sprzed pół roku na temat głębokości i wielkości gondoli.... hahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D
wogóle to mam bzika na punkcie Quinny Buzz i Zapp- czarny- limitowana edycja..... ohhhh pomarzyc mozna:-D:-D no ale design tego który kupilam jest bardzo podobny;-) generalnie on wzorowany na quinny Zapp ;-)
Quinny... brrrrrrr... nigdy mi się te wózki nie spodobają chyba...:baffled:

Catedra możesz pisac posta pod postem, jeśli od poprzedniego, którego pisałas minęło 60 minut, to tak btw;-)
Czytałam ten sam artykuł co Ty :-)

Hahahahahaha, wybacz, ale jak sobie przypomnę debatę sprzed pół roku na temat głębokości i wielkości gondoli.... hahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D

też mam z tego niezły śmiech bo pojeździlam gondolą 3 miesiące:-p

Catedra możesz pisac posta pod postem, jeśli od poprzedniego, którego pisałas minęło 60 minut, to tak btw;-)
Czytałam ten sam artykuł co Ty :-)

i wiadomo dlaczego karolinusia płaci mniej za słoiczki:-p

Eli, Amelka nadal pomyka w gondoli i jestem bardzo zadowolona. Wychodzę na spacerek i mała zasypia (3 razy darła się :p). Gondolę mam dużą (ROAN Marita), więc malutkiej jest cieplutko i wygodnie. Mam nadzieję, że do Świąt dojeździmy. (znowu ma być zimno, wrrrr)

Eli, Amelka nadal pomyka w gondoli i jestem bardzo zadowolona. Wychodzę na spacerek i mała zasypia (3 razy darła się :p). Gondolę mam dużą (ROAN Marita), więc malutkiej jest cieplutko i wygodnie. Mam nadzieję, że do Świąt dojeździmy. (znowu ma być zimno, wrrrr)

ma być zimno? NIEEEEEEE zimo daj sobie już na luz bo ja mam dość...

też mam z tego niezły śmiech bo pojeździlam gondolą 3 miesiące:-p

i wiadomo dlaczego karolinusia płaci mniej za słoiczki:-p

co do gondoli Catedra zaraz zdechnę ze smiechu....pamiętam jak mówiłaś o Xlanderach, że fajne tylko ta gondola!!!!!!!! FAKT... Bianka jeździ też już w sapcerówce, ale przez te pier....mrozy była mało używana. A ONET Kłamie :))))))))

Byłam dziś na zakupach...wyprzedaż w Smyku....wszystko przebrane, ale wyhaczyłam czapeczkę -taką przejściówkę, bo w dziś w zimowej Bianka miała mokrą główkę, bluzkę i spodenki. A w MC kupiłam bodziaki z krótkim rękawkiem bluze i czapeczki, oczywiście kupiłam sobie też coś-buty-bo co innego mogłam sobie kupić?? :) i tusz do rzęs.

Chciałam w MC kupić Młodej jakąś bransoletkę-DENTICO :), ale MC w BDG to jakaś popierdółka.

Ostatnia edycja:
reklama
co do gondoli Catedra zaraz zdechnę ze smiechu....pamiętam jak mówiłaś o Xlanderach, że fajne tylko ta gondola!!!!!!!! FAKT... Bianka jeździ też już w sapcerówce, ale przez te pier....mrozy była mało używana. A ONET Kłamie :))))))))

Byłam dziś na zakupach...wyprzedaż w Smyku....wszystko przebrane, ale wyhaczyłam czapeczkę -taką przejściówkę, bo w dziś w zimowej Bianka miała mokrą główkę, bluzkę i spodenki. A w MC kupiłam bodziaki z krótkim rękawkiem bluze i czapeczki, oczywiście kupiłam sobie też coś-buty-bo co innego mogłam sobie kupić?? :) i tusz do rzęs.

Chciałam w MC kupić Młodej jakąś bransoletkę-DENTICO :), ale MC w BDG to jakaś popierdółka.

hehehehe fakt :D ile rozkminek było o tych gondolach:-p też mam teraz z tego kupę śmiechu... każda była taaaka mądra:-D:-D:-D a ja to szczególnie... i ta ogromna gondola w maricie to mi posłużyła że hoho:-D:-D:-D nie przewidziałam, że moje bejbe to taki ciekawski stwór

tak samo z ubrankami... pamiętasz jak wklejałam foty, że wyprane i wyprasowane do pół roczku ubranka?
starczyły na pierwsze dwa miesiace:dry:
dzieci są nieprzewidywalne:happy2:

ja ostatnio w smyku kupiłam fajoskie spodenki na wiosnę na wyprzedaży za 22 zł i czapeczkę za dychu...
no i kupiłam też w nexcie rajstopki na romiar 6-12 miechów bo mi wyrosło dziecię...

Ostatnia edycja:
Do góry