reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dziewczyny ja się zastanawiam czy w ogóle kupować krzesełko do karmienia:baffled: do jakiego wieku dziecko w nim posiedzi? bo jakoś tym się nie interesowałam:zawstydzona/y:po prostu nie mam kasy i nie wiem czy z tego nie zrezygnuje.
;-)teraz musze kupić tylko lekką spacerówkę i chyba kupię magig 4 jaK CATEDRA:laugh2::laugh2:

reklama
Kasiulec też polecam Ci ten wózek, też muszę przez większość czasu liczyć tylko na siebie i ten wózek jest idealny bo jest przedewszystkim leciutki. znoszę i wnoszę go na drugie piętro. Ma też dosyć wąski stelaż i wjeżdza wszedzie smiało, minusem jest mały kosz na zakupy. Osobne rączki, nie teleskopowe, i buda która przed niczym nie chroni. Ani przed wiatrem, ani przed słońcem.

Kasiulec też polecam Ci ten wózek, też muszę przez większość czasu liczyć tylko na siebie i ten wózek jest idealny bo jest przedewszystkim leciutki. znoszę i wnoszę go na drugie piętro. Ma też dosyć wąski stelaż i wjeżdza wszedzie smiało, minusem jest mały kosz na zakupy. Osobne rączki, nie teleskopowe, i buda która przed niczym nie chroni. Ani przed wiatrem, ani przed słońcem.

no wiem ze maly kosz na zakupy - ale mi to nie przeszkadza, nie potrzebuje kosza.
Co do budka - to pewnie jest to minus większości lekkich spacerówek

A my właśnie przed chwilą kupiliśmy krzesełko dla Mai. Już w nim siedzi;-) O takie w kolorze zielonym. kolor jest bardziej intensywny niż na tych zdjęciach producenta i zapłaciliśmy 319 zł tu w sklepie dla dzieci w Lubinie.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN BAMBI Wys0zł% (982878163) - Aukcje internetowe Allegro

Maja mega zadowolona. Siedzi z bananem na buzi. Powiem wam, że taka dorosła mi się wydaje jak tak patrze na nią jak sobie siedzi.
Jestem tak jak moja córa zadowolona z zakupu. Ta wkładka co jest to taka mięciutka, fajna. Koszyk na zabawki też sporawy. Super. A z Mai to zaraz pekne ze śmiechu;-P Żebyście ją widziały! Zawsze jest pogodna, ale teraz to przeszczęśliwa;-)
Do tego wziełam jej z TT miseczkę która się tak przysysa. Wziełam też w zieleni bo tacka jest w turkusie i bieli;-)

Kasiulec- krzesełka są do 3 roku życia. I już wiem, że nie będzie nam służyło tylko do karmienia;-)

Oooo... właśnie je ochrzciła... kupa przyszła:-D

Ostatnia edycja:
dziś wyjechałyśmy na pierwszy spacer Chicco i jestem zadowolona:-) rzeczywiście prowadzę jedną ręką wózek a drugą trzymam starszaka:tak: kosz duży więc spakowałam kocyk, okrycie na nóżki, Natki oczywiście zabrała jakąś zabawkę;-) jedyny minus to trzęsie wózkiem, ale taki urok piankowych kół;-) ogólnie super:-)

Boozqowa super krzesełko i świetny kosz:tak:

Kasiulec ja przy Mutsy miałam mały kosz:baffled: i widać że firma dopatrzyła się tego minusa;-) i można było dokupić taki duży kosz, który pasował do ramy:tak: ja zawsze zabieram dużo rzeczy na spacer:zawstydzona/y: kocyk, okrycie, folia, jedzonko dla starszej i picie, chusteczki, aparat foto :sorry: jakiś dodatkowe ubranie dla mnie czy N:tak: często coś kupuje po drodze więc kosz musi być duży:tak:

Roksi to prawda lekką spacerówką inaczej się jeździ. :tak:Nasz kosz też nie jest za wielki ale na zakupach można reklamówki na rączkach zawiesić i dajemy rade.:-D

Kasiulec może zamiast np zabawek itp od dziadków i cioć , każdy się dorzuci do krzesełka na dzień dziecka. ;-)My tak chyba z fotelikiem zrobimy.:tak:

A ja dziś na chwilke zajrzałam do H&m i kupiłam sukieneczke, kocyk i buciki dla Julci.:-)
001.JPG

reklama
Ja mam wyposażenie Igorowe z TT i wszystko mi pofarbowało. A mam utrzymane wszystko w niebieskiej kolorystyce.

Co mogę wam polecić to sliniak z TT taki gumowy, nie trzeba prać, można myć w zmywarce. Albo przetrzeć poprostu. Bo mi szczerze mówiąc było żal tych wszystkich ładnych bawełnianych sliniaków....

sliniak_niebieski.jpg
też chce kupić,super sprwa;-)

dziewczyny ja się zastanawiam czy w ogóle kupować krzesełko do karmienia:baffled: do jakiego wieku dziecko w nim posiedzi? bo jakoś tym się nie interesowałam:zawstydzona/y:po prostu nie mam kasy i nie wiem czy z tego nie zrezygnuje.
;-)teraz musze kupić tylko lekką spacerówkę i chyba kupię magig 4 jaK CATEDRA:laugh2::laugh2:
też mam ten wózek ,w sumie nie polecam bo:brak podnóżka, koła są piankowe i bardzo szybko się zużywają boję się że czeka nas zakup 3 wózka(wózek ma dopiero miesiąc)jedyny plus że jest lekki,mieści się do każdego bagażnika,zwrotny i można prowadzić jedną ręką:tak:

A my właśnie przed chwilą kupiliśmy krzesełko dla Mai. Już w nim siedzi;-) O takie w kolorze zielonym. kolor jest bardziej intensywny niż na tych zdjęciach producenta i zapłaciliśmy 319 zł tu w sklepie dla dzieci w Lubinie.
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN BAMBI Wys0zł% (982878163) - Aukcje internetowe Allegro

Maja mega zadowolona. Siedzi z bananem na buzi. Powiem wam, że taka dorosła mi się wydaje jak tak patrze na nią jak sobie siedzi.
Jestem tak jak moja córa zadowolona z zakupu. Ta wkładka co jest to taka mięciutka, fajna. Koszyk na zabawki też sporawy. Super. A z Mai to zaraz pekne ze śmiechu;-P Żebyście ją widziały! Zawsze jest pogodna, ale teraz to przeszczęśliwa;-)
Do tego wziełam jej z TT miseczkę która się tak przysysa. Wziełam też w zieleni bo tacka jest w turkusie i bieli;-)

Kasiulec- krzesełka są do 3 roku życia. I już wiem, że nie będzie nam służyło tylko do karmienia;-)

Oooo... właśnie je ochrzciła... kupa przyszła:-D
też kupiłam taką miseczke:-)
chciałam też kupić takie krzesełko ale jednak wybrała cos takiego i masz racje służy do wielu innch czynności
krzesełko ma zastosowanie do 3roku lub 15 kg dziecka
kolor nr4
PROMOCJA! KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2w1 6 KOLORÓW!! (995332153) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry