reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

lysa d- ja mam wlasnie taki sam tylko luna mix - budka jest czarna a reszta zielona i ochraniacz na nogi tez, jestem bardzo zadowolona z tego wozka- good choice!!!
http://www.mamasandpapas.com/product-lunamix-4-wheel-cress/216189400/type-i/
catedra- butki sliczne, a Zosia wyglada bosko na tej trawie. Ja juz kiedys pisalam ale napisze to pewnie jeszcze nie raz, Catedra- naprawde podziwiam i uwazam ze super sobie radzisz jak na samotna mame, ktora jeszcze studiuje, ZYCZE WYTRWALOSCI I POWODZENIA

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki laski :) to co piszecie napawa mnie dumą i daje powerka :)

luiza suuper ten wózek :)

a dla polek a propos wózków mamas&paps luna- nieomalże identyczny produkuje firma mothercare :)

jak Zośka wyrośnie jeszcze to jej kupię wózek cosatto.... swift lift lub pogo :) są boskie

Ostatnia edycja:
Catedra podziwiam Cie! mi jest ciezko a nie pracuje ani nie studiuje..moj facet jest w UK,wiec tez jestem niby sama,ale pomoga mi tesciowa i mama.. caly czas sie zastaniwam nad powrotem na studia,ale chyba nie jestem tak silna jak Ty..:tak:

tak się gada tylko, jakbyś musiała to byś dała radę :)

przyszło mi nosidło mei tai :) rewelacyjne jest... pierwszy spacer za nami- plecy mnie nie bolą jupiii :)

reklama
Kasiulec mam te spodnie są świetne gatunkowa i bardzo ładne, dużo fajniejsze niz na fotkach, super zakup.:tak::tak::tak:

Ale Wam zazdroszcze tego buszowania po sklepach ,:sorry2: u nas tego sklepu nie ma a też bym te zielone kupiła. ..
Wczoraj kupiłam małej adidaski w CCC , mają ogólnie świetne buciki ale od 19 więc jeszcze troche musi poczekać .
A jak ktoś szuka ciekawych rajtuzek ,to bardzo fajne są w reeserved, teraz dużo jest w promocji nawet za 3 zł i 7 zł a bardzo oryginalne wzorki.:-)

Do góry