reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

amelkowa masz rację ale jak trafisz na debila z którym się nie dogadzasz to nie będzie Ci się chciało wojować :/

reklama
a do nas dotarlo krzeselko, Asia dzis pierwszy raz jadla w nim obiad, P opowiadal ze taka byla zafascynowana ze nawet nie wiedziala kiedy i obiad zjedzony, chociaz raczej nie ma problemow z jedzeniem;-)
boozqowa- ja wylicytowalam na e-bayu krzeselko za ktore policzyli jak za przesylke na terenie Anglii, potem sie wycofali i nawet nie raczyli mnie poinformowac:wściekła/y:, wiec wystawilam im odpowiednia opinie:-p,

Ostatnia edycja:
WIesienka123 super że małej krzesełko przypadło do gustu:-)

Ja też miałam niedawno podobną sytuacje jak Boozqowa. Kupowałam tego konika morskiego FP w sklepie internetowym ( mają też zwykły sklep , można u nich odbierać zamówienia internetowe ale rzeczy w sklepie stacjonarnym są droższe ). Cena była 45 zł , zamówiłam , czekałam na info o odbiorze i zadzwonili że na stronie jest błąd, żle wpisali cene:wściekła/y:, powinno być 65zł. Po negocjacjach zapłaciłam 58 zł.:-D:-D

Dentico mogłaś zgłosić sprawę do allegro i byś zapłaciła 45!! laski przecież już tyle głośnych spraw było że ktoś źle wpisał cenę i co konsumenci kupowali po takiej cenie jaka była podana!!! trzeba bronić swoich praw:tak: ja bym tam powiedziała że mają problem po przecież przy wystawianiu aukcji masz kilka razy zatwierdzanie strony....

A wiecie wczoraj była w hurtowni dziecięcej i kupiłam takie fajne książeczki dla Zosi i płyn na komary, laski mówiły że są jeszcze taki bransoletki ale jakoś tak nie mam przekonania... to dotyka skórę dziecka... nie wiem ... a spray można na wózek i koniec :sorry:

Guziczku to nie było allegro tylko sklep internetowy, kupiłam bo mnie to i tak wyniosło ok 10 zł taniej niż na allegro.

Daj znać czy spray działa?

dentioco aj to przepraszam myślałam że allegro... spray działa już wczoraj wypróbowany no i działa:laugh2: a ty wstawiam wam zdjęcia tych naklejek co zamówiłam kiedyś :tak:

Załączniki

• SDC11595.jpg
    SDC11595.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 58
  • SDC11596.jpg
    SDC11596.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 48
Ja też kupowałam w sklepie internetowym, nie na Allegro. Zgodziłam się, raz by już mieć to z głowy, dwa, i tak mieli taniej niż wszędzie więc wrzuciłam na luz. Wczoraj wysłali, dziś powinnam mieć... Zobaczymy.

asienka r- u nas Asia odkąd zaczęła jeść stale pokarmy jadła zawsze w leżaczku i jest przyzwyczajona do takiego karmienia. Leżaczek już był jakiś czas temu za mały ale jedzenie nadal tylko w nim.:-) Myślę, ze każde dziecko jest na swój sposób ciekawe tym bardziej przy jedzeniu, tyle naokoło sie dzieje, jednak chyba pomału należy przyzwyczajać (nie koniecznie trzeba mieć krzesełko) aby potem nie biegać z łyżką po całym mieszkaniu i karmić. Uważam, ze to każdy sam podejmuje decyzje czy w krzesełku karmić czy nie- ale sie rozpisałam:-D:-D:-D
Guziczek87- naklejki śliczne:tak:

reklama
Do góry