reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dzisiaj kupiłam Zosi buciki befado. Bardzo fajne i rozmiar 18 jest rozmiarem 18 :)

zrobiłam Zosi dzisiaj zakupy w ikei :) zyskała baldachim listek nad nowe łóżeczko, dywanik, półeczki na ścianę i siateczki na zabawki :) jak to wszystko zamontuję to zrobię Wam foto jaki ładny kącik jej zrobiłam :)

reklama
laski a ja zainwestowałam w naklejki i jest super zamówiłam na allegro 20 szt motylki kwiatki i jest super tylko foto wstawię później...bo teraz do babuni śmigamy

Uwaga,uwaga, zamówiłam właśnie wózek dla Mai;-) Espiro Magic 4 w kolorze Purple. Trochę mi zajeło szukanie go po necie,ale się udało:-)
439zł + kurier 25- wybrałam opcję za pobraniem żeby sprawdzić co i jak jak dojdzie,wolałam dopłacić 5 zł i mieć spokój. A na Allegro jest jeden jedyny w tym kolorze za 560 zł z przesyłką. Cena producenta 499 zł więc myślę, że dobra okazja;-)
Parasolkę też zamówiłam, wziełam taką zwykłą, za 35 zł z przesyłką i dziś jeszcze skoczę do Tesco po tę siatkę szarą co mi Catedra pokazywałaś;-)
Widziałam, są u nas po 16 zł. Jestem strasznie zadowolona;-) Już nie mogę się go doczekać;-)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaka jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!! Coś mi było nie tak z tym wózkiem i zadzwoniłam by potwierdzić zamówienie i wyobrazcie sobie,ze babka mi oznajmiła,ze ona najpierw sprawdzi, czy maja te wozki nie zarezerwowane dla nikogo choc pisałam do nich maila czy je maja, pisali,ze tak i ze ona jeszcze sprawdzi cene bo maja strone w przebudowie i moze byc inna cena... az sobie usiadłam... Wysłałam im juz zaliczkę 20 zł a w ogole nie wiem, czy bede miala ten wozek i za jakie pieniadze!!!!!!

Uwaga,uwaga, zamówiłam właśnie wózek dla Mai;-) Espiro Magic 4 w kolorze Purple. Trochę mi zajeło szukanie go po necie,ale się udało:-)
439zł + kurier 25- wybrałam opcję za pobraniem żeby sprawdzić co i jak jak dojdzie,wolałam dopłacić 5 zł i mieć spokój. A na Allegro jest jeden jedyny w tym kolorze za 560 zł z przesyłką. Cena producenta 499 zł więc myślę, że dobra okazja;-)
Parasolkę też zamówiłam, wziełam taką zwykłą, za 35 zł z przesyłką i dziś jeszcze skoczę do Tesco po tę siatkę szarą co mi Catedra pokazywałaś;-)
Widziałam, są u nas po 16 zł. Jestem strasznie zadowolona;-) Już nie mogę się go doczekać;-)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaka jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!! Coś mi było nie tak z tym wózkiem i zadzwoniłam by potwierdzić zamówienie i wyobrazcie sobie,ze babka mi oznajmiła,ze ona najpierw sprawdzi, czy maja te wozki nie zarezerwowane dla nikogo choc pisałam do nich maila czy je maja, pisali,ze tak i ze ona jeszcze sprawdzi cene bo maja strone w przebudowie i moze byc inna cena... az sobie usiadłam... Wysłałam im juz zaliczkę 20 zł a w ogole nie wiem, czy bede miala ten wozek i za jakie pieniadze!!!!!!

boozqowa pamiętaj o czym mówiłam apropos wózka. Jadę w środę do Olsztyna. Oni je mają po 430 zł i oprócz tego mam kartę rabatową do tego sklepu. Moja propozycja aktualna.

Mówiłam, że na ten wózek trzeba czekać.

Zadzwoniłam właśnie do tego sklepu i mają na stanie różowego za 469 ale trójkołowego i turkusowego czterokołówkę za 499 (podrożały). Do wieczora jakby co mam zadzwonić bo zarezerwowałam obydwa. W środę mogłabym Ci go wysłać boozqowa kurierem.

Aha powiedzieli, że ja od nich dostanę rabat z racji, że to mój drugi wózek u nich kupiony :)

Ostatnia edycja:
kupilam Maksowi 2 pary butków na jesien:rofl:
za a2 pary zapłaciłam 44:rofl: przecenione bo ostatnie pary-i akurat rozmiar 20- beda w sam raz na jesien:-)jedne beżowo-brązowe, a drugie szaro-czarne

z badoxxa-ładnie wyprofilowane więc myślę,, że będą ok.

aaaaa ten namiot osttani kupiłam, i do dupy jak cholera. badziew totalny. Sam się rozkłada to fakt, ale złożyc sie go nie da:eek: rurki sie powyginały i generalnie kicha. juz ten za 30zl z pepco jest lepszy:eek: no ale sprzedawca obiecał odesłac kase, nie musze namiotu odsylać więc nie jest źle;-)

tyle że nie wiem co z nim zrobić, szkoda go wywalic, tyle że nie da sie go zlozyc:-D no nic pojdzie na śmietnik:rofl:

ale dostałam kase spowrotem wiec nie jest źle:-D mam tandetny namiot(nie musiałam go odsyłać bo nie umiem go zlozyc) i kase:-D

odesłal mi razem z wysyłką:szok::rofl:

reklama
Boozqowa nie mogą Ci policzyć więcej za wózek. Tym bardziej, że się z nimi kontaktowałaś. Jeśli będą chcieli więcej to masz prawo odmówić, bo to oni odstępują od umowy a nie Ty. A zakończona aukcja jest równoznaczna z zawarciem umowy. To ich problem że nie zaktualizowali strony.

Do góry