reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Dziewczyny co sądzicie o tym??
mnie się nawet podoba, ale czy na nóżki, kręgosłup i bioderka nie zaszkodzę Biance??

http://www.allegro.pl/item1080699442_wielofunkcyjne_interaktywne_obrotowe_krzeselko.html

trudno orzec..
wygąda bardzo fanie i jestem prawie pewna, że się młodej będzie podobało :) ja bym pewnie nie wstawiała dziecka do środka, tylko pozwoliła się bawić tymi wszystkimi atrakcjami "z zewnątrz" - żeby mogło usiąść sobie jak będzie chciało, by ćwiczyło mięśnie podczas stania itp.

To jest taki odpowiednik chodzika, ale bez kółek i jak będziesz stosować z umiarem to nic złego się nie stanie. Na pewno można wyregulować, żeby ładnie nóżki się ułożyły na podłożu a nie wisiały w górze. Ania raz w takim czymś była, bo byliśmy na urodzinach jej małego kolegi i żeby inne (czyt. większe):cool2: dzieci nic jej nie zrobiły to siedziała sobie chwilkę w tym. Bawiła się zabawkami, ale szybko chciała wychodzić, bo to była faza fascynacji ruszaniem się a nie staniem w miejscu. ładnie się przekręcała, żeby znaleźć coś nowego

Dzięki dziewczyny...
Nie kupiłam tego z dwóch powodów:
1.jest to coś jak chodzik,
2.cena dość wysoka, a Bianka nie lubi już siedzieć w miejscu... woli się przemiszczać pełzając bo jeszcze nie raczkuje...jak ją włożę np do łóżeczka tur...to po 5 min jest dym bo chce zostać uwolniona.

ale to jej chyba na roczek zafunduję, tyle, że na allegro taniej

http://www.inkopol.pl/p/pl/59/fisher+price+zebra+-+skoczek+-+rodeo+k0317.html

co sądzicie??

Karolinusia to jest super- też już o tym myślałam:tak: sama bym wskoczyła na taką zebrę:-D
Ja dzisiaj zahaczyłam o rekids i zaraz tam wracam, bo nie miałam przy sobie kasy (starczyło na dwie koszulki), a tyle tam fajnych rzeczy...:-D

reklama
Do góry