reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dentico poprostu mam okazje kupic taka w swietnym stanie a za troszke mniejsze pieniadze.. Dla Damisia takiej zabawki narazie nie planuje. Jemu chce sprezentowac cos takiego chociaz cena mnie przeraza..All In One Smart Trike : baby ride on toys & trikes : Early Learning Centre UK Toy Shop

ale maszyna....

u nas po osiedlu krążą takie - tylko zdecydowanie prostsze - takie rowerki własnie z rączką z tyłu do pchania, jakby się już dziecku nie chciało.. ale wydaje mi się, że to dla wiekszych dzieciaków..

reklama
Teraz w upały Ania śmiga po domu w bodziaku i takich getrach na nogach:
GETRY DZIECIĘCE--PROMOCJA-4,50zł! (1099740839) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Mamy same panele i kafle na podłodze i widzę że jej o wiele wygodniej - nóżki się nie ocierają i nie marzną :tak:
Do tej pory miałam dwie pary i zakładałam jej na nóżki kiedy wychodziłyśmy w chuście, a teraz dokupiłam więcej, bo po jednym dniu raczkowania (mimo umycia podłóg) i tak nadają się do prania ;-)
No i fajne w nich jest to, że jednak ma gołe stópki i jak próbuje wstawać to się nie ślizga :tak:
I wygląda jak mała tancereczka :-)

polecam!!!

edit: poza tym cena taka, że nie szkoda wyrzucić jak się zniszczą ;-)

u nas Asia smiga w samych bodach, ale kupilam w Ikei takie dywaniki -kolka i jak siedzi na panelach to wlasnie na nich, a jutro jak zrobie zdjecia wlasnie urzadzilam do konca to zrobie zdjecia, a w sobote zaczyna sie wyprzedaz w next chyba troche kasy wydam;-)

reklama
A mi się marzy konik na biegunach:-) jak myślicie kiedy można takiego dziecku sprezentować? Do dzisiaj pamiętam swojego- uwielbiałam go:-D
Tylko ja miałam takiego normalnego zwykłego, a teraz jak patrzę to te koniki same już się bujają, rżą, śpiewają, machają ogonem...

Do góry