reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Pytanie z prośbą o szybką odpowiedź-ile kupujecie paczek pampersów w rozm.1 czyli od 2-5kg?bo jutro zakupy w realu planujemy ;)

ps.U nas też linomag polecają albo alantan.

Justyna ja nie kupiłam wcale. Kupiłam 2 duże opakowania tych od 3 do 6 kg. Jeśli urodzi się mniejszy, albo będą mu spadać dokupimy na szybko, a jesli będzie jakimś cudem dużym chłopem nie będą go uwierały;-)

no kurcze zdania są podzielone...koleżanka mówi, że jednak te mniejsze lepsze i sprawdzają się przez pierwsze 3-4tyg, ja nie liczę, że urodzę duże dziecko, że będzie miało więcej niż 3kg czy 3,300kg i właśnie jutro planowałam kupić 2 paczki tych 2-5 kg po 43szt w paczce ale sama też nie wiem... :baffled:

Moja przyjaciółka też używa linomag, chwali sobie baaardzo :tak:

A pampersy kupiliśmy 1, jedną paczkę. Tylko do szpitala, potem chcemy używać wielorazowych

Ostatnia edycja:
Justyna ja mam i paczkę tych małych i jedną tych 3-6 kg ale one to mi starczą na długo po podobnie jak Kasia będziemy używać pieluch wielorazowych!

Jednorazówki tylko na wyjazdy( lekarz np) i po 4 miesiącu jak zacznie jeść inne rzeczy tylko na noc:tak:

Mój sie urodził 3470 a pampków 1 używaliśmy chyba ze 2 miesiące jak nie lepiej. Te białe premium care są trochę wieksiejsze niz zielone. Narazie kupuje jedna dużą pake tą 78 szt a potem się zobaczy.

Co do kremu to ja tylko bepanthen, mój Rys nigdy nie miał odparzonej sraki więc ja pozostane wierna. Juz zakupiłam nawet jeden duży 100 g. promo w rossmannie jest za 34 zetki.

Dokupiłam też wczoraj 4 paki wkładek laktacyjnych rossmannowych bo tez w promo po 5 zł. Zostało mi kupić tylko pampki i chusteczki.

My kupujemy jedną paczkę pampków 1 a potem w razie czego się dokupi.... K. urodził się z wagą 3880 i jedynek używaliśmy przez kilka tyg. ( nie pamiętam dokładnie, ale jakoś krótko)

reklama
Do góry