Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Vivienne ten daszek jest tak schowany ze ja z kumpela poszlysmy z fotelikiem do sklepu i chcialysmy dokopic i dopiero ekspedietka nam pokazala gdzie jest. Dokladnie nad glowka dziecka w tym plastiku jest taka szpara a daszek jest w tej szparze wcisniety. Popatrz w necie na obrazki i zobaczysz gdzie dokladnie.
Ja nie wiem jakos nie spiesze sie z wyprawka tym razem.
Ja też sie nie śpiesze z wyprawką ale jak byłą okazja dostać za darmo to bało sie.Jak na razie mam tylko ten fotelik i kocyk taki duży z tych mieciutkich dla dzieci bo zostawiłąm go po cureczce i jest jak nowy.
Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Ja wyprawki jeszcze nie robię bo jeszcze trochę czasu zostało, a w sumie i tak mam rzeczy po synku. Jeśli będzie dziewczynka to tylko ciuszki i gadżety, ale to jeszcze nie teraz.
Jeśli chodzi o wózki to polecam X-Lander . My mamy dla synka i w sumie korzystamy do dzisiaj. W zestawie jest z gondolą, fotelikiem i spacerówką. Rewelacja
A co ma gondola do lata? Gondola jest wygodniejsza dla dziecka i jego maleńkiego kręgosłupa niż spacerówka ;/ jakoś nie wyobrażam sobie wożenia noworodka w spacerówce. Ale może ja jakaś dziwna jestem?
noworodki nie moga jezdzic w spacerowce, nawet rozlozonej na plasko, bo nie jest to bezpieczne miejsce dla takiego malego dziecka, jesli macie watpliwosci, porozmawiajcie z jakimkolwiek pediatra.
A ja mam inne pytanie.Czy bedziecie mieli wózki 3 w 1 czy 2 w 1.Ja mam fotelik ale chciałabym wozić w foteliku na stelażu wózka i nie wiem czy sie opłąca kupować wózek w komplecie z fotelikiem czy nie skoro mam juz fotelik.