reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
bejbiszon mozesz.Moze jak ktoś zobaczy że kilka osób on interesuje to wyrazi swoją opinie.
05.jpg

Ostatnia edycja:
jeśli chodzi o fotelik 0-13kg, my mamy Recaro Young Profi Plus, a 9-18kg Romer King Plus, oba chawlę i jestem zadowolona, są montowane bez bazy IsoFix. My bardzo dużo jeździmy, więc fotelik musi być bezpieczny.

ja foteliki mam wszystkie Romer i tez jestem bardzo zadowolona
co do tego atlantica wózka mi też się bardzo podoba, ale przeczyłałam jakiś czas temu w opisie, że spacerówka rozkłada się do pozycji "prawie" leżącej , czyli nie do całkiem płaskiej ( dla mnie to ważne) oraz że gondola nie ma podnoszonego oparcia co teraz jest już standardem,
miałam przy Oliwi jeden wózek ( w sumie miała 4 ;-) który miał też spacerówke nie rozkładaną całkowicie na leżąco i szybko go sprzedaliśmy
może dla kogoś to nie ma znaczenia, dla mnie te mankamenty odrzuciły ten model,
poza tym bede szukała wózka z duzą gondolą bo dzidzius sie urodzi w lipcu i do marca chce zeby jezdził w wersji głębokiej, a tylko niektóre wózki na rynku mają tak duże gondole ze dzidzia sie zmieści tak długo ;-(

Huuuura, gdybyśmy były na FB to bym kliknęła Lubię to! :P

Haha! Takie tam... sama prawda. Nigdy nie odbijało mi się głośno i nie odbekiwałam, chyba że po piwku. A teraz! Nie mogę się położyć zanim nie zejdzie ze mnie całe powietrze, zawsze, zawsze głośno. Fizjologia wymyka mi się spod kontroli :-D ?!

Nad wózkiem jeszcze nie myślałam. Na razie oglądam tapety, farby, pościele i łóżeczka.

Kochane, ja mialam dla Mariczki wozek Atlantic ,ale jeszcze z tej starszej wersji kolorystycznej...mialam szaro-turkusowy i bylam meeega zadowolona:))))

Gondolka przestronna, spacerowka super, duzy koszyk na zakupy, pompowane kola....wiecie ja wozilam MALA ZIMA to tylko moim wozkiem moglam jezdzic po zaspach serio:)))

Mielismy taki tylko tak jak pisalam z turkusem:) i naprawde bardzo dobrze nam sluzyl:)

Załączniki

• wozek-baby-design-espiro-atlantic-zielony_0_b.jpg
    wozek-baby-design-espiro-atlantic-zielony_0_b.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Mój mąż w sobote dostał od znajomego fotelik samochodowy 0-13 Maxi-cosi.Mało używany bez wypatkowy tylko nie ma daszkaka i tych ochroniaczy na pasy.Wiec dokupie i troche zaoszczędze bo te foteliki są strasznie droge.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry