• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Ann świetne body ja po córeczce pierwsze śpiochy smoczek i buciki zachowałam na pamiątkę no i pierwsze obcięte włoski :-D

Cat płaszczyk też fajny :-)

reklama
cat- a ile kosztuje ten plaszczyk???ja tez sie zastanawiałam co ubiore na wiosne, mam same ciasne kurteczki...tylko strasznie mi szkoda kasy na typowe ciazowe rzeczy..strasznie podoba mi sie kolekcja happy mum,ale ceny...

Ann, ja kupowałam jedne w h&m, a drugie w happymum.pl :-)

a to nasze zdobycze z wczoraj:

DSC_0266.jpgDSC_0267.jpg

kasia----------ja tez potrzebuję takie czapulki:tak:

cat--------i płaszczyk też potrzebuję albo jakąś kurtałkę...........

dziewczyny mierzcie te jeansy ciązowowe w h&m, nawet, jak nie ma Waszych rozmiarów na wieszaku, bo one jakoś inaczej rozmiarówkowo wychodzą niż zwykłe, ja kupiłam ostatnio i musiałam wziąć rozmiar mniejsze niż normalnie noszę a i tak jeszcze mam zapas! może to moje złudzenie, ale wydaje mi się, że te ciążowe rzeczy robią jakieś takie nienaturalnie wielkie :/

reklama
Ja kupiłam na allegro H&M-owskie (tak, tak wiem genialna jestem :-D) wzięłam je na oko bo mi się podobały :-D stwierdziłam, ze jak nie będą dobre to je sprzedam ale na szczęście są jak najbardziej okej :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry