• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Też mnie ciekawi, jak byłam na marcówkach 2011 to było prawie po równo chyba tylko 3 dziewuszki więcej (albo chłopaczki) :P

My mamy beurer bezdotykowy i tez mozna mierzyc i temp ciała i otoczenia i jedzonka itd. Patryś już nie raz zasunął nim o podłoge i odpukac dalej działa bez zarzutu :P

reklama
Też mnie ciekawi, jak byłam na marcówkach 2011 to było prawie po równo chyba tylko 3 dziewuszki więcej (albo chłopaczki) :P

My mamy beurer bezdotykowy i tez mozna mierzyc i temp ciała i otoczenia i jedzonka itd. Patryś już nie raz zasunął nim o podłoge i odpukac dalej działa bez zarzutu :P

my też mamy beurer:tak:i mamy taki niertęciowy (bo już są wycofane) ale taki jak rtęciowy (tak wygląda) bo ja sprawdzałam za każdym razem;-)bo ja niewierny tomasz jestem:-D

Mgiełka / Cal Ballou - a możecie przy okazji sprawdzić modele ? Chciałabym kupić taki właśnie wielofunkcyjny i zależy mi na sprawdzonym modelu. Z góry dzięki!

Kochane ja nie podważam "pozytywów" bezdotykowego termometru bo sama marzyłam o takim jak juz Mari byla okolo rocznym dzieckiem i wierzgała, ruszała sie i uciekała....hahaah ale kiedys nasza ówczesna pediatra (swoja droga Aniol ,a nie kobieta) doradziła nam na początek taki elektroniczny, ale zwykły z miękką, gumowa końcówka i mierzenie w pupci maluszka.... ze daje najlepszy wynik....

cos takiego - to tylko przykład...

Termometr Geratherm Baby flex cena

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry