• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

naprawdę nie wiem na jakie firmy z ciuszkami na allegro patrzeć,,polecacie zagraniczne, czyli next, h&m..co jeszcze??;( a takich body zapinanych z przodu to prawie nie ma...niepraktyczne są?

reklama
No pierwszy raz to sie bałam ale uważam że te przez głowe zakładane od początku są lepsiawsze bo dziecko sie przyzwyczaja do ubierania. Potem się nie boi jak się przeciąga przez głowę.

hej kobietki mało mam ostatnio czasu więc i na bb mnie mało. Wpadłam powiedzieć że u nas ok dzisiaj miałam usg i konsultację z ginekologiem połoznikiem ponieważ mam wysokie ryzyko wcześniejszego porodu ze względu na problemy w pierszej ciąży. Póki co wyniki są dobre nic się nie dzieje na wszelki wypadek w 32 tygodniu zrobią jeszcze jedno USG dla pewności a jak coś do tego czasu się będzie dziać to będą się starać jak najdłużej utrzyma ciąże. No i muszę się pochwalić że tym razem będzie chłopak siusiak był całkiem wyraźnie widoczny więc nie ma mowy aby to była pomyłka:-)
Ann z ciuszków zagraniznych polecam "little angel" są super jakościowo często są opisane jako nazwa sklepu Primark. Moja miała duzo ich ciuszków i nic się z tym nie działo. No a bodu zapinane z przodu dla mnie były super kładziesz dziecko i zapinasz, u takiego maleństwa ja jeszcze pół biedy ale mąż miał problem przekładać przez główkę. Tak samo pajacyki wkładane przez główkę u nas po pierwszym razie spakowaliśmy do worka.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry