• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

ann w wątku kity i hity Dziewczyny opisały co się przydaje, co nie... Ja na podstawie ich doświadczeń zrobiłam swoją listę.

a co do szlafroczka, wydaje mi się (choć nie mam doświadczenia) że jednak wygodniejsze są ręczniczki z kapturkiem....

reklama
własnie sie zastanawiałam czy w Polsce gdzies mozna kupic te sukieneczko-body Carters...bo któras podala linka ze strona, ale z USA....

moje wczorajsze skarby zakupione w lumpku biała bluzeczka i sweterek różowy są nowe
reszta jak nowe

DSC08021.jpg
DSC08023.jpg
DSC08027.jpg

reklama
tak na wagę, wczoraj było 35zł za kilogram, tak co dzien obnizają cene , w poniedziałek jest 50zł za kilogram,
niunia102, u mnie też na 100% nie wiadomo co będzie , dlatego większosc które kupuje mają neutralne kolory, raczej będzie dziewczynka, ale to sie potwierdzi dopiero na najbliższym usg, natomiast nowe rzeczy kupuje tylko neutralne, posciel też neutralną, nawet wózek polujemy na niebieski ;-)
a jesli sie okaże że będzie chłopiec to nie bedzie mi szkoda ubranek bo kupione w lumpku mało wydałam, a znajoma będzie miala córke na bank wiec jej bym odsprzedała, więc luzik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry