• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
ann jeżeli nie masz tak rozeznania z ubieraniem niemowlaczka to jak najbardziej polecam
niektóre mamusie boją się zakładać te przez główkę a te wtedy są wygodniejsze a póżniej kup normalne od główki

Jaki termometr dla malucha kupić?
Myślę o jakimś bezdotykowym / elektronicznym dotykanym do ucha / czoła? Macie jakieś typy? Jak się sprawdza bezdotykowy i elektroniczny?

Styna, gratuluje chlopczyka, wpadaj do nas czesciej:-D

aniolek- ja nei mialam,ale ostatnio patrzylam dla siebie i znalazlam fajna stronkehttp://www.nokaut.pl/zakupy-przez-internet/jaka-elektroniczna-nianie-wybrac.html

mgielka-slodkie:-D

Ann- ja nawet nie wiem co to sa rampersiki:szok:

ja mam bezdotykowy na podczerwien i jest ok, ale minelo troche czasu zanim sie nauczylam jaka ma byc odległosc, ale juz jest ok spradzałam go pare razy innym termometrem i pokazywał dobrze, poza tym ma przełącznik na otoczenie, wtedy mozna sprawdzić temeprature wody, napoju, otoczenia, kosztował 130zł microlife firmy

ja mam ciśnieniomirz microlife i uważam, że oszukuje i nie jest precyzyjny :tak: ale może ta firma robi dobre termometry:-D może w googlach jakieś opinie są??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry