Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niby drogo ale dziecko w lóżeczku śpi do 3 latekPinio ja też o Koali nie słyszałam, ale w sklepie mają tylko ich i ewa klucza. Od Ewy te ubranka dla chłopców wcale nie były powalające.... Jakościowo na dotyk obie kolekcje dobre - mięsiste, ładnie zszyte i piękne kolory.
Pościel kupiłam w sklepie z art, dla dzieci firmy (polskiej pisanej po niemiecku;-)) Gluck. To ich strona: Pościel dziecięca - GLÜCK . Ja kupiłam zestaw 3 el - poszewka na kołdrę, poduszkę i ochraniacz. Oddzielnie dokupiłam wkłady i prześcieradło.. Wyszło drogo, ale....
cudnywidziałam rożek, piękny jest!!! Nie kupowałam wszystkiego, co mi się spodobało, niech się ojciec trochę wysili
a no i nie załadował mi się wczoraj nasz pierwszy ręczniczekZobacz załącznik 540997

a pościel to poprostu boska