• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Pinio ja też o Koali nie słyszałam, ale w sklepie mają tylko ich i ewa klucza. Od Ewy te ubranka dla chłopców wcale nie były powalające.... Jakościowo na dotyk obie kolekcje dobre - mięsiste, ładnie zszyte i piękne kolory.

Pościel kupiłam w sklepie z art, dla dzieci firmy (polskiej pisanej po niemiecku;-)) Gluck. To ich strona: Pościel dziecięca - GLÜCK . Ja kupiłam zestaw 3 el - poszewka na kołdrę, poduszkę i ochraniacz. Oddzielnie dokupiłam wkłady i prześcieradło.. Wyszło drogo, ale....

Pinio ja też o Koali nie słyszałam, ale w sklepie mają tylko ich i ewa klucza. Od Ewy te ubranka dla chłopców wcale nie były powalające.... Jakościowo na dotyk obie kolekcje dobre - mięsiste, ładnie zszyte i piękne kolory.

Pościel kupiłam w sklepie z art, dla dzieci firmy (polskiej pisanej po niemiecku;-)) Gluck. To ich strona: Pościel dziecięca - GLÜCK . Ja kupiłam zestaw 3 el - poszewka na kołdrę, poduszkę i ochraniacz. Oddzielnie dokupiłam wkłady i prześcieradło.. Wyszło drogo, ale....
niby drogo ale dziecko w lóżeczku śpi do 3 latek
jeszcze mają świetne rożki też taki marynarski podobają mi się takie musze sobie właśnie kupić
kiedyś polecali takie w pytaniu na śniadanie

widziałam rożek, piękny jest!!! Nie kupowałam wszystkiego, co mi się spodobało, niech się ojciec trochę wysili :-D:-D

a no i nie załadował mi się wczoraj nasz pierwszy ręczniczek :) IMG_2380.jpg

Ostatnia edycja:
anka śliczne rzeczy :-D:-D a pościel to poprostu boska

pod koniec stycznia urodziła mi się bratanica jak szukałam jakiejś ślicznej sukienki to nie mogłam uwierzyć że robią je już w tak małych rozmiarach w H&M znalazłam już od rozmiaru 50 poprostu boska i od razu ją kupiłam a mała w niej teraz wygląda ślicznie

DSC_0176.jpg

reklama
Ja już mam ogromne ilości rzeczy, bo kupowałam systematycznie i kuzynka po córkach dała jeszcze pełne torby, a córka misie rozebrała i swoje lalki (obkupowałyśmy je kiedyś w lumpikach i były super ubrane), ale nie wiem, co mam, bo leżę w łożku, a moja mama wszystko po szafach upycha... Najładniejsze ciuszki są ... po misiach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry