• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
rozumiem :) ja wykupiłam chyba 99% ciuszków dziewczynkowych (poza różowymi) :D znajoma jeszcze się waha czy zamykać... jeśli nie zamknie, to na prawdę warto odwiedzić Wyszków (chyba masz niedaleko??) i poszperać - ma tam tylko dziecięce ubranka... pachną nowością ! są prane.. niektóre z metkami... większość z GB.

Dla mieszkanek Warszawy i okolicy polecam sklep EuroBaby, Warszawa-Pyry, ul. Puławska 440 (przy Kościele w Pyrach).
Mają tam wszystko, co jest potrzebne. Ceny... hmm, na allegro taniej, ale można pooglądać, pomacać..

Coleta - weszłam na internetowy sklep smyka. Promocji nie ma, ale jest dużo pięknych ubranek. Wyjątkowo ładną kolekcję mają dla maluchów. Chyba zaszaleję mimo moich uprzedzeń. (jeśli chodzi o zabawki w smyku, tam jest zawsze dużo drożej niż w innych sklepach, ale za to wybór dość spory).

Ja byłam w stacjonarnym więc może on-line nie mają promocji. Zakupione ubranka będę testować za jakiś czas. Ze smyka mam jeszcze wanienkę i przewijak. Jak wszystko będzie się używało - zobaczymy w lipcu :-)
Zawsze uśmiecham się jednak jak robię zakupy w Mothercare i panie w kasie mnie informują, że jak rozmiar będzie nie taki mogę wymienić w ciągu 2 tygodni ... teraz to chyba nie - ale w przyszłości fajna opcja!

reklama
Wanienka jest najzwyklejsza - o taka:
Wanienka dziecięca, mała, ciemno niebieska, 102cm - Tega - Świat niemowlaka - Smyk.com
tylko nasza jest beżowa i misiami.
Maty i innych akcesoriów do wanny póki co nie kupuję - jak okażą się potrzebne to szybko dokupimy - na początku przecież i tak dziecko trzyma się na naszych rękach - tak przynajmniej mi się wydaje.
fajniutka
pamiętaj żeby nie kupowac na razie myjki lub gąbki bo moja kolezanka miała i kąpała i myła myjeczką i mała miała straszne uczulenia
bo jednak myjki i gąbki nie wypłuczesz dokładnie
no a potem jak już troszkę podrośnie można myć:)

potem pewni temat kosmetyków będziemy maglować:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry