• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ignacy
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(1).png
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled.png

Pościel
Link do: MAMO-TATO dwustronna pościel 2-el Gwiazdki szare na bieli / pasy szare do łóżeczka 60x120cm

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(1).png
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(1).png
    132,8 KB · Wyświetleń: 352
  • C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled.png
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled.png
    111,6 KB · Wyświetleń: 363
reklama
Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej:)

U mnie sa szpitalne
i te to szmatki sprane powycuagane 2rozmuary za duze
Takze nie stresuj sie

Do szpitala dla malucha planujecie brać "reprezentacyjne" ciuszki czy np używki? Z pierwszą córką miałam trochę wyrzuty sumienia że wszystkie dzieciaczki obok jakieś odstrzelone w najładniejszych śpiochach a moja to jak ubogi krewny w czasem spranej używce ale chyba tak bezpieczniej i zdrowiej:)
Ja akurat na wyjscie mam kupione nowe ubranko (taki komplecik), ale ogolnie ja mam duzo nowych bo ja dwie corki mialam to Szymek w rozowym chodzil nie bedzie [emoji23] a to co szwagierka przyniosla sie slabo nadaje..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry