reklama
elifit
Moderatorka
ŚciągaraZobacz załącznik 765251
z nudow chce zrobic cos w rodzaju karuzelki
beda pompony ,literki , filcowe kształty. ....
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

śliczneA ja dzisiaj pozwoliłam sobie na jedną malutką rzecz, póki nie usłyszę potwierdzenia że to ona nie kupuje nic więcejZobacz załącznik 765141
Kochana koniecznie się pochwal efektem końcowymZobacz załącznik 765251
z nudow chce zrobic cos w rodzaju karuzelki
beda pompony ,literki , filcowe kształty. ....
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
mojeboje
Fanka BB :)
Skoro już wiem, że znowu dziewczynka to zakupy ciuszkowe mnie ominą... Może to i dobrze bo wyprzedaże się kończą
Jedyne co uzupełnię to skarpetki bo te zawsze mają magiczny talent do znikania nie wiadomo gdzie no i w zimie przydadzą się cieplutkie.
elifit
Moderatorka
ejjj ja też mam pełną szafę ciuszków po córce a i tak chodzę i coś tam dokupuję. Kup sobie np na szpital nowe kompleciki, tak dla pokrzepienia sercaSkoro już wiem, że znowu dziewczynka to zakupy ciuszkowe mnie ominą... Może to i dobrze bo wyprzedaże się kończąJedyne co uzupełnię to skarpetki bo te zawsze mają magiczny talent do znikania nie wiadomo gdzie no i w zimie przydadzą się cieplutkie.
reklama
elifit
Moderatorka
wejdż na AliA ja jakoś w ogóle nie mam nastroju, żeby coś kupować. Dla chłopca nic mi się nie podoba.![]()
Ja np lubię mocne intensywne kolory, szarości, w Pepco fajne bodziaki były dla chłopca, a dla dziewczynek przebrane akurat.