reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
U mnie też nie widziałam wyprzedaży w pepco. A jak wcześniej byłam to tylko dla dziewczynek[emoji22]
Creativo, ale ubranka cudo.[emoji7]
Szkoda, że dla dziewczynek wszystko jakoś bardziej mi się podoba...
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Creativo, ale ubranka cudo.[emoji7]
Szkoda, że dla dziewczynek wszystko jakoś bardziej mi się podoba...
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mnie się znów podobaja ciuszki dla chlopcow [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie dla chlopcow tez sa sliczne!!!Mnie się znów podobaja ciuszki dla chlopcow [emoji6]
Link do: ŚLICZNY ZESTAW SYNEK 0-6 M 67 sztuk !!!
Jak bym wiedziala ze synus juz bym licytowala!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja
Fanka BB :)
No nie, chyba zbankrutuje na te ubranka. Piękny ten zestaw. [emoji7][emoji7][emoji7]Dokladnie dla chlopcow tez sa sliczne!!!
Jak bym wiedziala ze synus juz bym licytowala!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Swietny prawda!! Szkoda ze ta aukcja konczy sie przed srodom zanim bede wiedziala kto siedzi. No powaznie walczylabym o nia. Cudne sa te ciuszki na boyaNo nie, chyba zbankrutuje na te ubranka. Piękny ten zestaw. [emoji7][emoji7][emoji7]
elifit
Moderatorka
Kleo pokaaa

Dokladnie dla chlopcow tez sa sliczne!!!
No joshi rzeczywiście ładne, choć dla mnie cześć przesadzona - buty? 15 czapek?
Ja zakupiłam wczoraj w H&M dodatkowe 2 body na 62cm, skarpetusie i 5 śliniaczków a'la bandamka oraz gruby kocyk w ToysRus
Ja teraz Pepco nie mam w okolicy ale fajne ciuszki dziewczece Creativo. Tam trzeba na jakość uważać ale można kupić fajne
reklama
Oby cena byla rozsadna I udalo ci sie to wyszarpac. Bo tak jak mowisz chocby dla samych pajacy czy innych czesc warto sprobowac bo wiekszosc z tych ciuszkow jest cudna.No joshi rzeczywiście ładne, choć dla mnie cześć przesadzona - buty? 15 czapek?ale dla samych pajacy czy kombinezonów warto. A że ja nie mam cierpliwości do licytowania i czekania to napisałam zapytanie za jaką sumę zakończy aukcję przed czasem
zobaczymy co napisze.
Ja zakupiłam wczoraj w H&M dodatkowe 2 body na 62cm, skarpetusie i 5 śliniaczków a'la bandamka oraz gruby kocyk w ToysRusdopiero się rozkręcam
a przez @Grama80 zachorowałam na torbę La Millou i gotowam zdradzić dla niej Skip Hop
tylko jeszcze się bije z myślami czy kupić zwykły zestaw torba duża+ saszetka i dokupić przewijak, czy ten king pack... zależy czy zdecyduję się na wózek czy jednak nie... ale takie większe zakupy to i tak od września na spokojnie.
Ja teraz Pepco nie mam w okolicy ale fajne ciuszki dziewczece Creativo. Tam trzeba na jakość uważać ale można kupić fajne![]()