reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

to są rzeczy z 51015 :) reszte mam w domu, a ta paczka przyszła do pracy :) jak znajdę czas przy remoncie to pewnie wrzucę. Zapłaciłam za 2x body, bluza, kurtka zimowa (wiem, wiem kombinezony, ale nie moglam sie oprzec), 7x skarpetki, rajstopki, 2x niedrapki, 2x spodnie i spódniczka 170 zł. Rozmiary 62 i 68 :)
upload_2016-8-3_16-0-20.png
upload_2016-8-3_16-0-37.png
upload_2016-8-3_16-0-28.png

Załączniki

• upload_2016-8-3_16-0-20.png
    upload_2016-8-3_16-0-20.png
    297,5 KB · Wyświetleń: 391
  • upload_2016-8-3_16-0-28.png
    upload_2016-8-3_16-0-28.png
    316,1 KB · Wyświetleń: 393
  • upload_2016-8-3_16-0-37.png
    upload_2016-8-3_16-0-37.png
    340,1 KB · Wyświetleń: 391
reklama
Właśnie dziewczyny miałam zapytać jak z jakością rzeczy z pepco ? Strasznie kusicie :D jaki skład mają ich ciuszki ? 100% bawełna (np body) czy mieszanki ?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Właśnie dziewczyny miałam zapytać jak z jakością rzeczy z pepco ? Strasznie kusicie :D jaki skład mają ich ciuszki ? 100% bawełna (np body) czy mieszanki ?

Ja w pepco od lat kupuje. Przecież dzieci rosna i wieki w tych ciuszkach nie beda chodzily. Niektore ubranka trzymia naprawde dlugo, a niektore troche mniej, ale to tez zalezy jak czesto sie w tym chodzi. Polecam kurtki. Dla porownania: kupilam kiedys kurteczki w "chińskim sklepie" po 50 zl za sztuke, nie przetrwaly dlugo, byly na wiosne kupione, zimy nie doczekaly (urwane ozdoby, zepsuty zamek); pozniej kupilam kurteczki w pepco po 24,90 zl i dziewczyny przeszly w nich juz wiosne, jesien, wiosne i teraz beda tez na jesien bo nic sie z nimi nie dzieje, w praniu tez super, nie farbia i ladnie spiera sie brud.
Polecam tez leginsy, podkoszulki i skarpetki. Majteczki troche słabe. Rajstopki ujda [emoji6] fajne maja spodnie dresowe i bluzy. Ja piore ubrania na krotkim programie 30 minut w 30 stopniach wiec nic sie z ubraniami nie dzieje, uzywam persila (kapsulki lub proszek) i wszystko sie dopiera, ubranalia sie nie rozciagaja, kolor sie nie spiera [emoji6] ja osobiscie polecam stamtad ubranka, zarowno dla starszego dziecka, jak i dla maluszka bo tez tam Olusi duzo kupowalismy [emoji6] Olivce zaczelismy tam kupowac jak miaal roczek bo wczesniej nie bylo u nas tego sklepu w okolicy. Ja osobiscie dla siebie tez tam czasami cos kupie [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak ze składem ? Fajnie, że się nie niszczą, bo potem zostają na kolejne dzieci w rodzinie :)

A jak ze składem ? Fajnie, że się nie niszczą, bo potem zostają na kolejne dzieci w rodzinie :)

Jesli chodzi o body to zaraz sprawdze bo kupilam tam ostatnio [emoji6] tak to metki sie pospieraly (tak, metki sie akurat spieraja) lub mam poodcinanie bo moje dziewczyny nie lubia jak jebcos drapie gryzie i kicia[emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry