reklama

Wyprawka dla niemowlaka :)

ja poduchę na pewno kupię, ale jeszcze nie wiem konkretnie jaką. Ja brzuch będę miała wielki coś czuje, już mam duży. Widziałam koleżanki brzuch w 10 tc to jest malutki i drugiej w 13 i ja mam chyba większy :) W ciaży i z Pati i z Tysią miałam wielkie brzuchy. Więc poduchę na pewni zakupię.

Co do łóżeczka to ja najpierw kosz Mojżesza a potem łóżeczko, zwykłe z ikei, tylko białe. A to tego wszystkiego marzy mi się mega fotel to karmienia.
Jakieś coś takiego:)
fotel_1-427x650.jpg

Kosz Mojżesza kupie używany :) można kupić za grosze :)
1476466316-1d1mld.jpeg
My właśnie świeżo po remoncie i fotel do karmienia już czeka :D Super wygodny, z Ikei.

Napisane na GT-I8190N w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko patrząc na fotele trzeba sprawdzić czy jest na tyle szeroki, że wejdzie tam rogal do karmienia położony na kolanach. Ja miałam fotel, ale było ciasno i w końcu wstawilismy na chwilę do pokoju dziecięcego mała kanapę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

1476466316-1d1mld.jpeg
My właśnie świeżo po remoncie i fotel do karmienia już czeka :D Super wygodny, z Ikei.

Napisane na GT-I8190N w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam wczoraj w ikei i sa te fotele, w trzech kolorach: szary, zolty i zielony. Za 199 euro bez podnozka. Chyba sie skusze bo super wygodny. A mam meble w domu w identycznym odcieniu i bialym. Pasuje idealnie.

Patrzylam tez na łóżeczka. Zwykle biale w ikei za 100 euro a w dziecięcych sklepach za 200. Spora roznica za praktycznie takie samo łóżeczko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry