reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
Natusia - jak nie możesz doczekać się prasowania - to ja chętnie skorzystam i podrzucę Ci moje... Może troszkę większe ciuszki - bo najmłodszy ma 5 lat...Ale zawsze coś ;-) Bo ja wymiękam. Mam wieeelki stos i nie mogę się zmobilizować.
Ja chętnie poprasowałabym takie maleńkie ciuszki, u mnie też koszule M czekają i się nie mogą doczekać :-p:-p:-p

A ja lubię prasować bez względu na wielkość ubrań i do kogo należą;) Więc z tym nie będę miała problemu;) Ja mam nadzieję, że już po następnej wizycie będę mogła pojechać i coś kupić jak poznam kto tam siedzi w brzuszku? Już się nie mogę doczekać!

Ja nigdy nie lubiłam prasować i chyba nigdy nie polubię :p.

A co do zakupów. Ja ostatnio poszalałam na Allegro i też mam prawie całą wyprawkę ubrankową (bo jeszcze pieluchy, pościel, wózek - ale ten to na końcu, kosmetyki, butelki, smoczki...) już skompletowaną. Jeszcze tylko z 2-3 rzeczy jesienne i przed zmianą stawki VAT zdążyłam. Bo zimowe to już później będziemy kupować.

Vat w górę dopiero od nowego roku, więc nie ma co się tak spieszyć :)
Ooo, właśnie pogooglowałam i masz rację! A to dobra wiadomość!! Która jakoś mnie w lutym ominęła :)).

A tak przy okazji - czasem jak patrzę na niektóre ceny, to mam wrażenie, że niektórzy sprzedawcy sami sobie VAT podnieśli i... schowali do własnej kieszeni:confused:

reklama
A ja sie ciagle bije z myslami czy kupowac wanienke dla malucha. Sa rozne opinie ale wiekszosc znajomych mowi ze z duza miednica tez mozna sobie poradzic jesli potem bedzie sie dziecko kapalo w wannie z mamusia lub tatusiem. U mnie najwiekszy problem to miejsce bo lazienka mala i w ogole nie mam jej gdzie trzymac dlatego wolalabym unikac tego zakupu.
Jakie sa Wasze doswiadczenia na ten temat?

Do góry