reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

Już kiedyś też widziałam to wiaderko. Cóż może rzeczywiście coś w tym jest. Ja mam nadzieję że Maleństwo będzie lubiło wodę gdyż mam już 2 wanienki :-D Zawsze można kupić zwykłe wiadro (wiem ma szkodliwe związki), gdyby cena tego była może niższa to można by było spróbować ale wydać 170zł:wściekła/y: na kawałek plastiku to trochę przesada.

miki mi się podoba z króliczkami. Co do torby lub organizera to nie mam pojęcia.

reklama
Wiaderko straszne..
A co do kolorów to mi osobiscie żaden sie nie podoba, bo nie lubie takich pstrokatych i rażących kolorów..wolę coś stonowanego..

A mi sie z tego co wstawilas miki podoba ten zielony z dinkami, chociaz my tez raczej w jakies stonowane kolory raczej pojdziemy, przynajmniej teraz kiedy niunia jeszcze mala i bedzie u nas w sypialni spala. Jak bedzie miala wlasny pokoj to juz go jakos pewnie bardziej kolorowo urzadzimy.

Ostatnia edycja:
ewelinak bardzo ładna, ta pierwsza to z drewexu? oni mieli takiego beżowego misia..sliczna jest.
miki jaki usztywniany? z jakąś wkłądką? ja miałam rożek miękki, taki że potem zastępował kołderkę..

ewelina oba zdjęcia są super.

Ja pościel będę miała spadkową. Może jednak jeden komplet poszukam na necie. Bardzo lubię takie stonowane kolory.

reklama
Do góry