reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
Hello dzieki dziewczyny za opinie odnosnie materaca :) ja jednak sie zdecyduje na kokosowo gryczany.
I jeszcze jedno pytanie czy te sylikonowe nakładki na sutki do karmienia zdają egzamnin?

Ja przy pierwszej ciąży zaczęłąm zaraz po porodzie uzywać i póżniej też juz w domu i córcia tak sie przyzwyczaiła że nie chciała ssac bez nich a w konsekwencji później porobiły się mega zastoje i ropień i po trzech miesiącach musiałam zakończyć karmienie piersia i przeszłam na butelkę.Więc ja jestem temu przeciwna baardzo.Druga córcia ślicznie zaczęła ssac bez tych osłonek i karmienie sprawiało mi wielką radość a pogryzione sutki no cóż trzeba to przetrwać ;-)

fleur ja też nie używałam, bo mała ładnie ssała i nie gryzła sutków. ale niektóym kobietom sie przydają jak maluchy gryzą..teraz cieżko stwierdzic czy są niezbędne..to samo ze smoczkiem i innymi rzeczami..ja kupiłam smoczek, a moja córka w ogóle nawet nie chciałą na niego patrzeć..więc też zbędny zakup..ale skad to mozna wiedzieć:-)

DSC01472.jpg Nasza cala wyprawka malucha.
DSC01473.jpg Pajace czy jak to sie nazywa sztuk 4
DSC01474.jpgSpodnie - miekkie 4 pary, jeansy 2 pary, ogrodniczki 1 para + misiate ogrodniczki
DSC01475.jpg DSC01476.jpg Body krotki rekaw - 6 szt., długi 6szt.
DSC01477.jpg Kaftanik jeden tylko poki co i czapeczka jedna
DSC01478.jpg Milusie i cieple rzeczy. Spiworek taki i koszula i spodenki mieciutkie

Jeszcze musze dokupic kaftaniki, bluzy, i tyle w sumie. Aha i skarpetki.
Cos jeszcze?

big child może jeszcze jakieś czapeczki? bo masz jedną, to chyba za mało..takie cieniutkie bawełniaczki..moze jeszcze jakieś pajacyki? bo w czym maluch bedzie spał? 4 trochę mało, bo przesika czy ubrudzi i zaraz zmiana..mozesz nie zdążyć wyprać:-)

reklama
Aha czyli te pajace to do spania. A jak sie pozniej ubiera takie dziecko? :p Sorrry...
No body, do tego jakies galoty i bluzeczka tak. Sory za glupie pytania

Do góry