reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
dzięki dziewczyny :) chyba faktycznie drugi ładniejszy :tak:

Annie - a ja widze że Ty jestes bardziej ukierunkowana na chłopca :-) masz juz jakies imię na oku?

Hehe Annie :) ja dzisiaj myślałam własnie o Franku:))) sprawdzałam kalendarz imion i mi się Franek w oczy rzucił, ale znowu Franciszek mi się nie podoba:)

reklama
U mnie szlafroczki leżą w szafie nieubierane…zwłszcza te małe kiedy dziecko jeszcze nie chodzi, ja małą po kąpieli tylko kremowałam i do spania ubierałam.
Strasznie mi się podobają koszule bodziakowe :-)

Kombinezony to polecam jak najwięcej rozpinane najlepiej obie nóżki albo takie łączone na dole nózki, wtedy się wygodnie i szybko dziecko ubiera, a małe dzieci nie lubią długiego ubierania zazwyczaj.

Dziewczyny kupujące 3w1 patrzecie na spacerówke bo to ją będziecie dłużej używać…u nas na lutówkach dużo dziewczyn już pozbyła się wózków i kupowała nowe spacerówki bo te z zestawów były w użytkowaniu do niczego np. budki prawie w ogóle nie osłaniały, a my wyruszymy spacerówkami jak już słoneczko będzie.

Do góry