reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

Marcia mnie na szkole rodzenia kobitka mówiła, że materace ze zwykłej pianki są ok, lateksowe, pianki termoelastycznej jak kogoś stać. Generalnie musi się materac troszkę dostosowywać do kręgosłupa, sami byśmy nie chcieli spać na twardym kokosie czy gryce więc czemu dziecku to fundujemy? przecież ma delikatny kręgosłup i na twardym naturalne krzywizny kręgosłupa się wypaczają... no i jak się zasika grykę czy kokos to potem fajnie się rozwijają różne żyjątka...fujj...a piankę to nawet można uprać czy taką parowaczką potraktować. Do mnie nawet trafiło to co mówili na szkole rodzenia i kupię piankowe, a potem jak będą starsze dzieci zainwestuję w lateks- sama śpię na lateksowym i jest boskie :-D

reklama
Kakakarolina kupiłaś te nakładki na sutki? tak się właśnie zastanawiam, kurde popróbowałabym karmienia cycem, ale jak widzę minę mojego, to mi się odechciewa..

Dziewczyny szukam takiego jakiegoś pojemniczka organizera na przybory typu nożyczki gaziki, szczotka dla malca. Taki jakby koszyczek stawiany na komodzie czy coś. Co wy macie na takie pierdółki? Koszyk byłby ok tyle że najlepiej z przegrodami żeby zbytni kipisz nie był.

Dziewczyny szukam takiego jakiegoś pojemniczka organizera na przybory typu nożyczki gaziki, szczotka dla malca. Taki jakby koszyczek stawiany na komodzie czy coś. Co wy macie na takie pierdółki? Koszyk byłby ok tyle że najlepiej z przegrodami żeby zbytni kipisz nie był.

Kupiłam coś takiego i mam to w szufladzie SKUBB Pudełko z przegrodami - biały - IKEA
Takie specjalistyczne organizery na te dzieciowe pierdoły, były mega drogie, ponad 100zł!

K8libby no to jest fajne tyle że do szuflady bardziej,zaraz zmierzę moją szufladę i zobaczę czy takie coś by weszło. Dziękuję

reklama
Do góry