S 

Sol
Gość
marta - ja mam oficjalnie samo rozpuszczalne założone więc ich się oficjalnie nie zdejmuje. Ale przyjrzał się tym szwom wczoraj wieczorkiem fachowiec i stanęło na tym że od ciepłych kąpieli mi się tak zrobiło bo podeszło krwią i spuchło i stąd to wszystko - to opcja 1 a 2: minimalne przesunięcie tkanki przy szyciu daje taki sam efekt. Bynajmniej dzisiaj już jest ładnie i widać że się wygoiło czyli bardziej prawdopodobna opcja nr 2 bo jakby to było od kąpieli to by się ślimaczyło a jest ładnie różowa tkanka  Tak więc zarośnięte o tyle o ile mam, dalej nie poleci a jutro ew we wtorek M mi zdejmie resztę bo mnie wkurzają te wąsy niesamowicie
 Tak więc zarośnięte o tyle o ile mam, dalej nie poleci a jutro ew we wtorek M mi zdejmie resztę bo mnie wkurzają te wąsy niesamowicie  

maran - toś ładnie sobie porobiła Ale lekarz ma rację - u mnie też by już nie założyli bo za późno. Ale nie dziwię się - adrenalina działa lepiej niż morfina
 Ale lekarz ma rację - u mnie też by już nie założyli bo za późno. Ale nie dziwię się - adrenalina działa lepiej niż morfina  Mam nadzieję że przy Majeczce nie będziesz miała takich historii
 Mam nadzieję że przy Majeczce nie będziesz miała takich historii 
A to ja wam powiem jaką miałam akcję jak rodziłam Bo "jedynka" była zajęta a ogólna wolna więc z Marcinem byliśmy na ogólnej sami
 Bo "jedynka" była zajęta a ogólna wolna więc z Marcinem byliśmy na ogólnej sami  Kole 23 przywieźli na salę dziewczynę do poprawki szycia po porodzie. Urodziła SN rano i po południu wstała, pochodziła i poszła się wykąpać. Po kąpieli dostała ostrego krwawienia więc woła lekarza. Okazało się że wewnętrzne szwy - głęboko : 1 puścił a dwa pocięły skórę zostawiając strzępy. Lekarz szył ją dobre 40 min bo musiał te strzępy jakoś pozbierać
 Kole 23 przywieźli na salę dziewczynę do poprawki szycia po porodzie. Urodziła SN rano i po południu wstała, pochodziła i poszła się wykąpać. Po kąpieli dostała ostrego krwawienia więc woła lekarza. Okazało się że wewnętrzne szwy - głęboko : 1 puścił a dwa pocięły skórę zostawiając strzępy. Lekarz szył ją dobre 40 min bo musiał te strzępy jakoś pozbierać  Ale mieli z panienki ubaw że jej doktorek zrobi rekonstrukcje błony dziewiczej zaraz bo tak musiał łapać te skrawki że wyszła z tego plastyka pochwy
 Ale mieli z panienki ubaw że jej doktorek zrobi rekonstrukcje błony dziewiczej zaraz bo tak musiał łapać te skrawki że wyszła z tego plastyka pochwy  Nie wiem jak się jej losy dalej potoczyły bo ją na septyk zwieźli potem a ja byłam na górze.
 Nie wiem jak się jej losy dalej potoczyły bo ją na septyk zwieźli potem a ja byłam na górze. 
Siedzę sobie i czekam aż M zacznie gary myć ale się chyba nie doczekam Ehh... no nic - trzeba iść robić
 Ehh... no nic - trzeba iść robić 

Tak więc zarośnięte o tyle o ile mam, dalej nie poleci a jutro ew we wtorek M mi zdejmie resztę bo mnie wkurzają te wąsy niesamowicie
 maran - toś ładnie sobie porobiła
 Ale lekarz ma rację - u mnie też by już nie założyli bo za późno. Ale nie dziwię się - adrenalina działa lepiej niż morfina
 Ale lekarz ma rację - u mnie też by już nie założyli bo za późno. Ale nie dziwię się - adrenalina działa lepiej niż morfina  Mam nadzieję że przy Majeczce nie będziesz miała takich historii
 Mam nadzieję że przy Majeczce nie będziesz miała takich historii 
A to ja wam powiem jaką miałam akcję jak rodziłam
 Bo "jedynka" była zajęta a ogólna wolna więc z Marcinem byliśmy na ogólnej sami
 Bo "jedynka" była zajęta a ogólna wolna więc z Marcinem byliśmy na ogólnej sami  Kole 23 przywieźli na salę dziewczynę do poprawki szycia po porodzie. Urodziła SN rano i po południu wstała, pochodziła i poszła się wykąpać. Po kąpieli dostała ostrego krwawienia więc woła lekarza. Okazało się że wewnętrzne szwy - głęboko : 1 puścił a dwa pocięły skórę zostawiając strzępy. Lekarz szył ją dobre 40 min bo musiał te strzępy jakoś pozbierać
 Kole 23 przywieźli na salę dziewczynę do poprawki szycia po porodzie. Urodziła SN rano i po południu wstała, pochodziła i poszła się wykąpać. Po kąpieli dostała ostrego krwawienia więc woła lekarza. Okazało się że wewnętrzne szwy - głęboko : 1 puścił a dwa pocięły skórę zostawiając strzępy. Lekarz szył ją dobre 40 min bo musiał te strzępy jakoś pozbierać  Ale mieli z panienki ubaw że jej doktorek zrobi rekonstrukcje błony dziewiczej zaraz bo tak musiał łapać te skrawki że wyszła z tego plastyka pochwy
 Ale mieli z panienki ubaw że jej doktorek zrobi rekonstrukcje błony dziewiczej zaraz bo tak musiał łapać te skrawki że wyszła z tego plastyka pochwy  Nie wiem jak się jej losy dalej potoczyły bo ją na septyk zwieźli potem a ja byłam na górze.
 Nie wiem jak się jej losy dalej potoczyły bo ją na septyk zwieźli potem a ja byłam na górze. Siedzę sobie i czekam aż M zacznie gary myć ale się chyba nie doczekam

Ja mam 3"C na plusiku i przyjemne rześkie ale nie mroźne powietrze
 Ja mam 3"C na plusiku i przyjemne rześkie ale nie mroźne powietrze  zawsze jakoś sama przychodziła - i dlatego się tak tego obawiam tyle ze teraz ma choć doświadczenie w tej branży co pracował noi studia w trakcie - oby to coś pomogło
 zawsze jakoś sama przychodziła - i dlatego się tak tego obawiam tyle ze teraz ma choć doświadczenie w tej branży co pracował noi studia w trakcie - oby to coś pomogło