reklama

Z przymrużeniem oka :)

dawidowe, ja jak ja, ale jak dzisiaj główny nadrobisz to dopiero klientek będziesz miała do pucowania skrina:-D:-D:-D
Baśka, nieźle:-Dw końcu ktoś ciąg dalszy do tego kawału wymyślił:-D:-D:-D
wioli, ty wiesz że ja marzę o tym żeby w twe rączki wpaść:tak::-);-):-D:rofl2::-pps. ktoś w tym domu musi tryskać:-p;-):rofl2::-D
kaniuś, ja już pisałam że myszki mam i tak;-)zresztą ja myślałam że nie chodzi ci konkretnie o gówny:rofl2:;-)
makuciu, a jakieś argumenty które mogłyby mnie złamać?;-)bo mi samej z siebie ciężko idzie cokolwiek wymyślić

wy wiecie że ja was tenteges mocio mocio :tak::tak::tak:

reklama
IDA normalnie spadlam na glebe:)))

a teraz mi sie przypomnial kawal:

wraca podrapany Jasiu do domu, krew po rekach leci, nogach.. matka przerazona:
-co sie stalo synu?
jasiu: bo wiesz mamo spadlem z rowerka i sie odrapalem
-alez Jasiu, twoj rowerek stoi w piwnicy od miesiaca bo jest opona przebita wiec nie klam mi tutaj.
jasiu: no dobrze: bilem sie z kolega i wpadlem w zywoplot
-alez jasiu, zywoploty przed blokiem poscinane sa ponad 2 tygodnei temu!
jasiu: qrwa!!!! Mruczus to MOJ kotek i bede go je.b.al kiedy mi sie spodoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to jak wam się podobało to ja mam tego więcej:-pi wiecie co? jak to czytam to stwierdzam że dobrze że nie wracam do pracy w szkole:rofl2:ps. najlepszych raczej nie pokażę bo mało cenzuralne;-)
1309330735_by_patryk219_500.jpg1317915434_by_Doknic_500.jpg1318964194_by_exine_500.jpg1319554857_by_Thyaind_500.jpg1320596159_by_KOksIK12333_500.jpg1321293878_by_szymekxD_500.jpg1321798208_by_evkaXD_500.jpg

IDA jezuuuuuuu umarłam po raz enty dzisiaj :-D:-D:-D:-D a "Pan da 3" mnie zamiotła umarłą pod fotel. Chociaż ta kartkówka Asi wydaje mi sie jakaś naciągana taka, bo wątpię, żeby nauczyciel tak napisał ;-) a argumenty zara Ci wypiszę (tylko nie wiem czy dam radę w kolejności alfabetycznej :-p)

Idek padłam po ostatnim obrazku 4. też tak uważam buahahaa

A teraz kawał od M.
Wraca mąż do domu po pracy i pyta żony:
-gdzie jest obiad?
żona :
-nie ma
on:
-jak to k... nie ma?? dziś nie ma ,wczoraj nie było
ona:
-a ugotowałam na dwa dni ............. ;-)

no więc IDO oto me argumenty przemawiające za Twą wizytacją na głównym:

A jak Adekwatność Twej osobowości do pisania hiperwypasionych postów
B jak Brak Twej osoby w codziennych konwersacjach
C jak Całamasaludzi czekająca na Twe przybycie
D jak Długo już Cię nie ma i czas to zmienić
E jak EKSHIBICJONIZM pisaniowy, którego na pewno Ci brakuje :P
F jak FAJNE babki które piszą na głównym a do których Ty się zaliczasz, więc też tam pisać powinnaś
G jak Gdzie ciebie nie ma tam smutno jest
H jak hulerajasna WRACAJ DO NAS! łoooooooooooooooo

SARISKA znaaam to hahahahaha i uwielbiam.

słuchajta, jak ja tak przeglądam te wypociny to czasem naprawdę szczena opada - nawet nie tyle z głupoty młodzieży co właśnie z tekstów nauczycieli - a że jako taki staż mam za sobą to uwierzcie: wszystko jest możliwe:rofl2:
sarisku, na dwa dni to często gotuję i ja:-D

a jaki jest szczyt odwagi?

MAQC, JA PIERDZIUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERAZ TO TY MNIE WMIOTŁAŚ POD KUCHENNEGO SZAGIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-DSERIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KURKA NO LEŻĘ I KWICZĘ:-D:-D:-D ps. a ty bierzesz pod uwagę że moje pojawienie się tam może skutkować:
1) nagłym zniknięciem 3/4 piszących
2) zawałem mojego samca że mimo wsio się złamałam
3) lepiej nie pisać:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry