reklama

Z przymrużeniem oka :)

Synek pisze do rodziców list z wakacji:

Kochani rodzice,

Bardzo dobrze wszystko, nie martwcie się o mnie dużo leżakuję i dużo piję płynów. Wszystko jest okej. PS. Napiszcie mi, co to znaczy epidemia?

..........................................

Dwóch mężów rozmawia ze sobą w kawiarni na temat żon. Jeden mówi, że strasznie się boi żony. Jak do domu wraca, to nawet już na schodach się denerwuje, że będzie miała do niego pretensje. A drugi mówi: - Wiesz co? Ja to w ogóle nie boję się żony. Tylko jeszcze nie wiem, jak jej to powiedzieć.

........................................................................

Dwie sąsiadki spotkały się przed domem na ulicy i jedna do drugiej mówi: - Sąsiadko, ale pani mąż bardzo ładnie wygląda w tym nowym garniturze.
A ona mówi: - Droga sąsiadko, to nie jest nowy garnitur. Tylko to jest nowy mąż.

:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziulka, Roxanko padłam :-) i wiecie co uwielbiam ten wątek właśnie dlatego, że jak humor mam na podłodze to zaraz się zbiera i do mnie wraca hahah

Jeden kumpel mowi do drugiego:
-stary nie chce, zebys do mnie przychodzil!
-ale dlaczego?co sie stalo?
-ostatnio po Twojej wizycie zginelo 1000zl
-stary, ale nie myslisz, ze to ja?
-a nie , kasa sie znalazla, ale niesmak pozostal !

Coś o Jamochłonach :-D

Co to jest?
Ropucha i dwadzieścia żabek?
Teściowa wieszająca firanki!!

Przyjeżdża teściowa do córki wychodzi jej mąż córki na spotkanie i mówi:
- Ile mamusia u nasz zostanie???
- A tyle ile mnie będziesz trzymał...
- A to mamusia nawet się herbatki nie napije?

Zamienię teściową na psa. Może być wściekły.

3tatusiow chwali sie co ich synowie potrafia niezwyklego.
1 mowi: moj syn ma 3 lata i czyta biegle gazety nawet po angielsku
2 mowi: moj syn ma 7 lat i prowadzil juz samochod
3 mowi: a moj syn ma 10 lat i jest tak zdolny ze jak namalowal gola babe na plocie to 3 godziny z ch.... drzazgi wyciagalem!!!

reklama
-tato jaka jest roznica miedzy "teoretycznie" a "praktycznie"???
-synu, idz zapytaj siostre i mame czy za 2000zl poszlyby pod latarnie.
syn poszedl do siostry i pyta, a ta mu odpowiada: " no jasne brachu, za ta kase pojechalibysmy na super wakacje",
poszedl do matki a ta mowi" wiesz synku, pewnie ze tak, odnowilabym wtedy nasza garderobe". syn po otrzymaniu odpowiedzi poszedl do ojca i mu to przekazuje. a ojciec: -widzisz synku, TEORETYCZNIE mamy 4000 zl, a PRAKTYCZNIE mamy dwie QRWY w domu:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry