reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

My tez trzymamy kciuki za Was Kasiu.
Tez staram sie stosowac rozne podchody aby naklonic Jaska do cwiczen- glownie wyglupiam sie i maly mysli ze to swietna zabawa-np. przy podciaganiu na boczku- udaje ze Jas jest taki ciezki ze nie moge go uniesc- sapie przy tym-i Jas jest caly uhahahany-tak ze nawet nie zauwaza ze cwiczy. Co do spotkan z rehabilitantem- to Maly jest dosc pogodnym dzieckiem - takze na poczatku wszystko jest ok, dopiero potem zaczyna podnosic wrzask- najgorsze ze pory spotkan akurat wypadaja w okolicch Jaskowej drzemki.

reklama
Pytio- my mamy taka tablice z fisher price- jest swietna- ma duzo pokretel i zajmuje malego na dlugo-przesle ci zdjecie na maila.

kasiu: to dla was trojga cos nowego, wy wiecie dlaczego Piotrus musi cwiczyc, on sam nie wie dlatego teraz sie sprzeciwia. musi sie przyzwyczaic. jestem dobrej myli, bo Piotrus to swietny chlopak i na pewno sobie z tym da rade!:tak: ;-)

Dziewczyny nie wiem jak u was, ale tu w Carrefourach ogromna promocja na zabawki m.in. fisher price. Np. Szczeniaczek uczniaczek w promocji za 94 zł :szok::szok::szok::szok:
polecam :)
jeśli będziecie miały jakieś sygnałały o zabawkach na promocji to bardzo proszę o namiary ;)

wiecie co? moja Agatka jest chyba bojaźliwa...

mała dostała od mojej siostry zabawki do kąpieli, przedwczoraj daliśmy jej kaczuszkę do wody - płakała, wczoraj znowu próbowałam ją zainteeresować zabawką - zaczęła strasznie płakać i się trząść, aż się przestraszyłam :-(
musiałam ją szybko wyciągać z wanienki i tulić taką mokrą, bo nie dała się położyć, strasznie płakała, chyba wyrzucę te zabawki

Osinko, miałam podobny problem, tzn. Filip ma taką zabawkę w kształcie skrzypiec z kilkoma przyciskami, które grały melodyjki, bardzo ją lubi, gra na niej ślicznie :) Ostatnio teściowa kupiła mu podobną, w kształcie krowy, gra melodyjkę, a podczas melodii parę razy muczy krowa :) Filip kiedy tylko ją usłyszał - wielki ryyyyyyyk. Usunęliśmy ją zatem z zestawu zabawek. Po jakimś czasie próbowaliśmy go z nią oswoić. Niby teraz na jej widok już się nie krzywi, ale żeby ją jakoś specjlanie lubił to nie powiem.

reklama
są zabawki których dzieciaczki się boją. U nas tez jest taka jedna. A nawet jak w wiatraczek sie dmuchnie to sie boi :) za to kaczuszki w kąpieli są rewelacyjne

Do góry