reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Kuba też ma swoje ulubione zabawki i takie których nie lubi a na widok wiatraczka dostawał nerwicy .
Jak dmuchałam w niego i zaczynał się kręcić to Kuba w ryk tylko taki ryk ze złości a jak wiatraczek wpadł Kubie w ręce to siwy dym szarpał nim we wszystkie strony. Nie wiem dlaczego przecież wiatraczek nie wydaje dźwięków ......... a był taki ładny złoto czerwony mamusia chciała dziecku urozmaicić spacerki a dziecko dostało furiii ;-)

reklama
Kamil też lubi kaczuszki w wanience ale jak już jest po kąpieli to trzeba je brać i chować bo płacz- ???? zrozum człowieku dlaczego. Furrorę robi mop i miotła aż się trzęsie do nich natomiast boi sę odkurzacza.:tak:

Brian dzis dostal chodzik od cioci i jest przeszczesliwy!:)na dodatek sam sobie go wybral poniewaz bylismy w sklepie i posadzilam go na takie autko ale nie bardzo mu sie podobalo pozniej na chodzik jeden i drugi i wyobrazcie sobie ze tylko chcial byc na tym pierwszym i musialam ten wziasc ktory sie mu najbardziej podobal:)

a ja się zastanawiam nad huśtawką-skoczkiem, bo Kubas bardzo lubi sobie posprężynować na nóżkach, a ja już nie mam sily trzymać tego kloca pod paszki... nie wiem tylko czy to zdrowe dla kregosłupa, bo Misiek jeszcze ma wątłe nóżki, ale z drugiej strony - przeciez nie będę trzymać go w tym godzinami...
wydaje mi się, że gdzieś pisałyscie o takim skoczku, ale nie mogę znaleźć

Juana wiesz ja mysle ze jakby cos zle wplywalo na nasze dzieciaczki to byloby to wycofane z produkcji.Tyle sie mowi ze np chodziki czy skoczki nie dobre sa a u mnie wiekszosc rodziny sie w tym bawila i wszytsko jest ok.Po za tym dziecka dlugo w tym nie trzyma sie:)

reklama
Maggusia- też chciałabym w to wierzyć...ale jak się czyta co jest np. w jedzeniu, zabawkach itp. to aż głowa boli...:szok:
Niedawno był artykuł na BB, że niektóre wózki są produkowane z toksycznych materiałów....
A dla przemysłu dzidziuś=zysk. Dlatego niektórzy sprzedawcy zrobią wszystko żeby swój produkt sprzedać.

Do góry