Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
\Czadowa ta owieczka
A co myślicie o takim rosnącym z dzieckiem jeździku Cudowny Jezdzik KUBUSIA PUCHATKA Smoby, NOWOŚĆ!! (334702375) - Aukcje internetowe Allegro
![]()

aluska owieczka super ............ale czemu aluzja czyzby mala to przyszla czarna owca w rodzinie;-)

ImageShack® - Image Hosting
Karina spróbuj przez tę stronę, wybierasz zdjęcie z komputera, musisz podać swój e-mail a później skopiować jeden z kodów, jakie tam wyskoczą.
Wszystkie zabawki są fajne i o gustach sie nie rozmawia.
Karina ja zamawiam ten ogród 5w1 wydaje mi sie bardzo funkcjonalny
Ten jezdzik tez przykuł moją uwagę wsumie jeden juz mamy od chrzestnego ale nie taki fajny.
Ten pałąk średnio mi sie podoba i chyba raczej bedzie przysłaniał w wozku cały swiat małemu,do łóżeczka to ok,ale do wozka kupiłabym cos mniejszego.Zaraz cos poszukam, i wkleje
Wszystkie zabawki są fajne i o gustach sie nie rozmawia.
Karina ja zamawiam ten ogród 5w1 wydaje mi sie bardzo funkcjonalny
Ten jezdzik tez przykuł moją uwagę wsumie jeden juz mamy od chrzestnego ale nie taki fajny.
Ten pałąk średnio mi sie podoba i chyba raczej bedzie przysłaniał w wozku cały swiat małemu,do łóżeczka to ok,ale do wozka kupiłabym cos mniejszego.Zaraz cos poszukam, i wkleje