reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawy z dziećmi :D

zapomnialam o njwspanialszej zabawie. kapiemy sie juz od jakiegos czasu razem. mamy w wannie mnostwo zabawek i walimy w nie lapkami. takie iszczace gumowe zgniatam, napelniam woda i pod cisnieniem wypyszczam te wode na mala. jej smiechy i piski slyszy wtedy chyba caly pion. u nas lustro tez sie podoba.

reklama
u Oli wywołuję śmiech gdy bawimy się w a-ku-ku albo gdy ją usypiam a ona wykłada nogi gdzie popadnie nawet mi na głowę rechocze tak głośno gdy jej próbuję schować nogi pod kołdrę---- lustro to aż się boję tak klepie tymi małymi rączkami ażeby kiedyś nie rozbiła

ulubiona zabawa ostatnimi czasy to z butelka plastikowa napelniona woda... mlody wie ze trzeba korek odkrecic zeby sie napic usiluje ciagle go odkrecic

Kira25 pisze:
zapomnialam o njwspanialszej zabawie. kapiemy sie juz od jakiegos czasu razem. mamy w wannie mnostwo zabawek i walimy w nie lapkami. takie iszczace gumowe zgniatam, napelniam woda i pod cisnieniem wypyszczam te wode na mala. jej smiechy i piski slyszy wtedy chyba caly pion. u nas lustro tez sie podoba.
u nas też zabawy wodne powodują piski radości napełniamy gumowe zabaweczki i małym strumieniem oblewam Olę!

ja mam ubaw jak malemu odkrecam prysznic i lapki podsowa chcac zlapac wode teraz juz wie ze nie da sie zlapac ale przyjemne uczucie jest wiec podsowa raczki i robi extra minke jakby zastygal na jakis czas w bezruchu z otwarda buzka :-)

U mie też łapanie wody odchodzi przy myciu pozupkowym, śmiesznie to wygląda, mniej mnie śmieszą mokra podłoga i nasze ciuchy, ale jemu to nie przeszkadza. W dużej wannie za to tak fika że szok. Nic sobie nie robi z lania wodą po twarzy, próbuje mi uciec, nawet uszy pod wodą są ok. To zupełnie dowrotnie niż ja, Zawze jak mi się leje woda po twarzy myślę, że się utopię ;)

reklama
U nas jest zawsze ubaw jak spiewam Eriniowi piosenki, tak rusza buzka jakby chcial ze mna podspiewywac. Baraszkujemy tez czesto na kanapie, a maly rechocze jak nie wiem:laugh2:. Opstukane mamy tez wierszyki Brzechwy i Tuwima, najbardziej lubi Lokomotywe i Kaczke Dziwaczke:tak: ;-). I ostanio przymierzamy sie do kupna wielkich klocow do zabawy, coby nie mogl ich polknac, wyglada jednak na to, ze chrzestny mu je sprezentuje pod choinke:tak:

Do góry