• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Kasiad ja też się martwiłam o SZymka no ale w końcu tego jednego zęba mamy a lekarz mi mówił jak SZymek miał ok 6 miesięcy że to już lada dzień będzie ząbek bo dziąsła czerwone i takei tam brednie i co to lada dzień twało 2 miesiące i nie było żadnej oznaki że to już czas na tą jedyneczkę. więc możę ciebie też zaskoczyć ot tak i już.:tak:

reklama
Mamy górną dwójkę, bez jedynki górnej hihi!! Wreszcie!! Było ciężko!! Bardzo źle to znosił Staś, gorzej niż dolne!! A ja nie wiedzialam że to ząb, bo szukałam jedynek hihi.

Wczoraj wypatrzyłam u Wikusi kolejnego ząbka, górna prawa jedynka. To już trzeci ząbek. Nie obyło się bez płaczu i gorszych nocek:eek:Teraz pewnie kilka dni spokoju , a właściwie nocy i wyjdzie kolejna jedynka u góry:-)

reklama
Wczoraj wypatrzyłam u Wikusi kolejnego ząbka, górna prawa jedynka. To już trzeci ząbek. Nie obyło się bez płaczu i gorszych nocek:eek:Teraz pewnie kilka dni spokoju , a właściwie nocy i wyjdzie kolejna jedynka u góry:-)

Gratulacje dla Wikusi !!:tak:

U nas tez wyrzynaja sie gorne jedynki. I znow dwie jednoczesnie (tak samo jak dolne). Pediatra mowi aby byc teraz dla Milenki wyrozumialym. Milenka nawet wymiotowala przez zabki. Na szczescie to byl tylko jednorazowy incydent.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry