reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

a co to za znaki zapytaki?????

Pewnie oznaczające pytanie?

każdy śpi gdzie mu wygodnie prawda??

Prawda:tak:
Wg mnie pytanie było w porządku, może Aga nie zrozumiała dobrze poprzedniej wypowiedzi Joaśka..

Ale dajmy temu spokój... nie rozbijajmy teraz każdej wypowiedzi Agi na atomy, sugerując jej złą wolę... bo do każdej z nas można byłoby się przyczepić.

Patrząc z boku widzę, że generalnie Aga i Joasiek mają wobec siebie obydwie małego "nerwa" i mam nadzieję, że sprawę już sobie wyjasniły na privie:tak:

reklama
Aga dobrze zrozumiała wypowiedź, tylko Aga była przekonana, że Milenka sama zasypia w łóżeczku i się Aga bardzo zdziwiła, że Milenka zasypia przy butli...
I poprostu spytała i tyle..........

To niech się Aga przestanie już dziwić i przyczepiać do takich szczegółów :-p
Ale wyjaśniam... skoro "skróty myślowe" powodują takie zdziwienie u niektórych :-p

Milenka zasypia przy butli jeśli jest już bardzo śpiąca i zmęczona (co zdarza się bardzo często, bo mało śpi w dzień), czasem nawet nie dokończę jej karmić bo pada, wtedy odkładam do łóżeczka na śpiocha i śpi do rana. A jeśli nie jest bardzo zmęczona i padnięta, to nakarmię i odkładam nie śpiącą jeszcze po jedzonku, wygłaszczę i wychodze z pokoju a Milenka zasypia sama. Nie ma już żadnego płakania przy zasypianiu u nas i bez problemu potrafi sama usnąć :tak:
Ot i cała filozofia.

Aga przepraszam naprawdę to była jakaś z mojej strony agresja ale jedyne co mogę na usprawiedliwienie napisać to to że SZymek jeszcze śpi z nami i cał czas słszę ataki od teściowej jaka to ja jestem beeeee a my przecież czekamy na nowe wyrko i w końcu się pożegnamy

jeszcze raz przepraszam naprawdę nie chciałam jest mi głupio. - tak szczerze.

U nas pojawił się siódmy ząbek:-)

mamy 7 ząb, dziąsło przebiła prawa dolna dwójka :-):-)

:-)Gratulujemy :-)

U nas dziś pierwsze mycie nową szczoteczką (Chicco) ale porazka na razie... mam wrazenie, że bolą ją dziąsełka od zetknięcia z włosiem szczotki :baffled:

Emilka też nie zbyt chce myć ząbki i nie zmuszam jej bo mi się zrazi ;-)no ale zawsze coś tam sama spróbuje pomału pomału a będzie ok ;-)ale już się upomina w wanience o szczoteczkę bo mi się zapomina :zawstydzona/y: a włoski od szczoteczki to też nowość więc może się troszkę waha co to takiego :tak:

No gratulujemy nowych ząbków.Kuba uwielbia myć zęby,aż piszczy z radości jak widzi szczoteczkę,sam szoruje nieporadnie,a potem ja mu "pomagam".:tak:

Jeju, jaki wysyp nowych zebow. Gratulujemy !!!!

A co do mycia zebow - Milena ostatnio sie buntuje. :angry::angry::angry:

Hurrra! Hurra! Mamy pierwszy ząbek ! Dolną jedyneczkę! :-):-D:-)
a juz myslałam ze sie nie doczekamy....

A wszystkim posiadaczom kolejnych elementów wspaniałego ,mlecznego uzębienia serdecznie gratulujemy!:-)

reklama
Do góry