• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Hurrra! Hurra! Mamy pierwszy ząbek ! Dolną jedyneczkę! :-):-D:-)
a juz myslałam ze sie nie doczekamy....

A wszystkim posiadaczom kolejnych elementów wspaniałego ,mlecznego uzębienia serdecznie gratulujemy!:-)

Gratki!!! :-D No to Cię Martusia potrzymała w napięciu do ostatniej chwili... ale miał pierwszy ząbek wyjść przed pierwszymi urodzinkami - I WYSZEDŁ! :tak:

reklama
Dziękujemy:-)
Nawet nie wiecie jak sie cieszę. Ta moja córa to zawsze mnie trzyma w napięciu do ostatniej chwili-nie chciała się urodzić, pierwszy ząbek dopiero teraz a i o chodzeniu nie ma jeszcze mowy:no: :zawstydzona/y:-tylko raczkuje jak szalona.
Zawsze ostatnia.
Tylko siusiania na nocnik nauczyła sie błyskawicznie-dlatego wybaczcie mi ,ze ciągle o tym piszę ale tez chcę sie czyms pochwalić:zawstydzona/y:;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry