reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
Wow, niezle kolekcje ząbków juz mają niektóre dzieciaczki z tego co widzę... gratulujemy!

U nas dziś pierwsze mycie nową szczoteczką (Chicco) ale porazka na razie... mam wrazenie, że bolą ją dziąsełka od zetknięcia z włosiem szczotki :baffled:

Ja kupiłam w końcu pastę Chicco, bo ma smak bananowy (banany są ok dla Milenki :tak:) no i po przeczytaniu tego co dziś napisałyście, poprosiłam o tą z najmniejszą ilością fluoru. Jak porównałam skład, to rzeczywiście - Chicco ma 10 razy mniej fluoru niż np. Elmex 1-6. Z innymi pastami nie porównywałam.

ja tez dzis kupiłam paste ale z colgate 0-2 i nowa szczotke a jutro zrobimy próbę tylko ja sie zabrac hmmmm

reklama
Do góry