reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
oj to chyba Przemcio odpada z rywalizacji o Anielkę;-) ząbków u mojego syncia jak na razie zero sztukA u nas znów ząbek, Adaś się rozszalał. Od 2 miesięcy cały czas wychodzą mu ząbki. Ma ich już pięć!!
dzikidzik
mamula MAJULI
Lucy nic się nie bój. Wiem ze sprawdzonego źródła, żew sumie to nie wiem czy lepiej dla dziecka jak ząbki ma wcześniej czy później, co wy na to???
bo dla karmiącej mamy to napewno jak najpóźniej, heheeee.....

magda1978
Fanka BB :)
ja też słyszałam, że lepiej później, bo wtedy są mocniejsze. oli wykluwają się dwa naraz, marudna nie jest wcale, tylko w nocy częściej się budzi i popłakuje. w czasie karmienia tak fajnie stukają o łyżeczkę:-)
cycochów o dziwo mi jeszcze nie pogryzła, jak ją karmię to w ogóle nie czuję tych ząbków, ale palcem na dziąsełkmu wyczuwam coś ostrego
cycochów o dziwo mi jeszcze nie pogryzła, jak ją karmię to w ogóle nie czuję tych ząbków, ale palcem na dziąsełkmu wyczuwam coś ostrego
lucy79
Fanka BB :)
hehe, może i nie odgryzie:-)Lucy nic się nie bój. Wiem ze sprawdzonego źródła, że"cycków Ci nieodgryzie"
/powołuję się na Renee;-)/

ale co tam jakoś przeżyję;-) w końcu czego się nie robi dla dziecka, hehee
u Emi nadal 2 ząbale i nic więcej nie widać. Krzychu sie śmiej, ze to zwykły falstart był tych dolnych jedynek.
Ale ugryzienie już mi się trafiło
. Ostatnio ja sypiam z Emi w sypialni, czasem śpi w łóżeczku pół nocy, a mąż w drugim pokoju. No i jakos przedwczoraj tatuś chciał pospać ze swoimi dziewczynami i wskoczył nam do łóżka w nocy. Emi jak tylko się obudziła wpadła w płacz, nie chciała jeść, rozbudziła się zupełnie, a jak chciałam ją przytulić i przystawić do piersi jak zwykle to mnie "ugryzła" - uczucie nieprzyjemne, ale nic strasznego ;-)
Miałam zresztą wrazenie , ze ona dobrze wie do czego te zabki mogą służyć i że trzeba delikatnie sie z cycuszkiem obchodzić
Ale ugryzienie już mi się trafiło

Miałam zresztą wrazenie , ze ona dobrze wie do czego te zabki mogą służyć i że trzeba delikatnie sie z cycuszkiem obchodzić

reklama
Wiadomość dnia-u nas nareszcie pojawił się pierwszy ząbek
:-)-dolna lewa jedyneczka, siódmy miesiąc skończony więc najwyższa pora
:-) , dziąsło jest już konkretnie przebite i najlepiej wyczuwam go w trakcie karmienia jak mi łyżeczkę przygryzie