reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Mój gin Sumko - dr Nowacki 8) powiedział, ze - cytuję: " niektórzy - niedoczytani...tudziez- osoby nie posiadajacy pelnej wiedzy na ten temat, uwazają iż wcisnięcie cytryny może, czy tez falszuje wyniki - co jest oczywiscie - nieprawdą..i śmialo można ją sobie wcisnać" , więc - ja wybieram sie w przyszłym tygodniu i na bank wcisnę :)- ;D

reklama
Dziewczyny - cytrynka nic nie fałszuje. Mnie w mojej klinice sama pielęgniarka wcisnęła pół cytrynki, nawet nie pytając i przyniosła z usmiechem mówiąc, że dodała, to będzie znośniejsze. I było całkiem znośne. Tylko radzę - mieszajcie to cały czas przed każdym łykiem, bo jak na koniec zostanie taki ulipek, to bleeeeeee... Tym bardziej, że każdy łyk i bez tego jest coraz trudniejszy...

No to mnie pocieszyłyście. Biorę cytrynę i juz, a jakby co to niech mnie złapią.............. ;D ;D ;D Będę uciekać hahaha

Sumko ja tez jutro ide na to badanie i napewno biore cytryne bo nie chce podłogi zabrudzic w przychodni :D ;D :laugh: Wczoraj przeczytałam o objawach jakie są przy cukrzycy ciążowej i ja mam wszystkie..... Moze to zbieg okoliczności no ale teraz to bede niecierpliwie na wyniki czekać......

Zwiekszone łaknienie i pragnienie, podwyższone ciśnienie krwi, częste oddawanie moczu i nawracające infekcje pochwy... Zródło: W oczekiwaniu na dziecko.

Dziewczyny - jutro TŁUSTY CZWARTEK!!! Nie wiem, jak Wy, ale ja zamierzam iść na całość i nieprzyzwoicie objeść się pączkami. Jak dotąd mój rekord to dwadzieścia kilka pączków, ale to były takie mniejsze pączki, wielkości niedużego jabłka, robione przez moją babcię i wchłaniane przez mnie na ciepło. I z róża w środku... Którą z kolei ja sama robiłam latem. Mniam!!! Już mi ślinka cieknie. Niestety tego roku muszę się zdać na lokalnych cukierników... Babcia daleko... Buuuuu!!

Aniushorsha ja już dziś powolutku rozmawiam z Kuba i uswiadamiam go że jutro może mieć przez mamusię cieżki dzień. Ja zamierzam zjesc 10, ale czy sie uda??? zobaczymy, zwłaszcza że ide na tą obrzydliwą glukozę. Targowałam sie dziś z lekarzem ale był nieugiety robić badanie i już. A tak swoją drogą to zjadłabym właśnie takiego prawdziwego z różą, ale teraz to rzadkość ;D

A mi w samą pore wrócił apetyt na słodkie ;D ;D ;D Mam zamiar wtrąbić ok 12stu pączusiów no ale to zależy od ich jakości, świeżości i zawartości :laugh: No i czy mi Emilka pozwoli:))))))) Ciekawe co nam wyjdzie z tych planów:)))))

reklama
A ja zamierzam objesc sie....smakiem, bo paczkow tu nie znajde :( Chyba, ze zaraz pogadam z mamka i sama sprobuje zrobic. zreszta zawstydzila mnie troche mowiac kilka dni temu, ze moj brat ja pytal o przepis bo sam zamierza piec. Wiec jak on moze to moze i ja sprobuje jak wszystkie skladniki znajde.
Ale wam zazdroszcze, ze macie w zasiegu reki paczki i inne nasze smakolyki... A na wiosne bede tesknic za mazurkiem.

Do góry