reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

No dziewczynki ja już po glukozie no i zapomniałam o cytrynce..... Jezu jakie to okropne jest!!!!!! :( Siedzialam tam godzine czekajac na pobranie krwi i modliłam się zeby nie zwrócić tego co wypiłam a było blisko :D Bleeeee Jak wróciłam do domu to przyrzekłam że żadnego pączka już dzisiaj nie rusze ale zdrzemnęłam się godzinkę, wypiłam litr soku grejfrutowego no i...... lece szukać cukierni :D :laugh: :D Pisałam ze zjem ok 12stu więc ruszam na polowanie!!!

reklama
my kupilismy ostatnie 6 pączków w polskim sklepie :D
maz wchodzi, patrzy, a tam jakis arab, ale mowi, po polsku:
"czy są PĄCZKI?"
"yyyyyy?"
"do you have donuts?"
"aaaaa PACKI"
;D

po jednym juz zjedlismy, moze to nie to co w ojczyznie, ale calkiem dobre :D

No, Mamuśki, przyznawać się, ile pączuchów która zjadła?? Czas zawodów do 24.00 :) Ja zaraz sie przymierzam do czwartego, może za 20 minutek... No! Chwalic się, chwalić!! :):):)

no u mnie ze wzgledu na ograniczone zapasy rekord juz mam z gory ustalony....czyli 3, ALE WIEEELKIE ;D
poza tym to byly najdrozsze paczki w moim zyciu, po 1,20EUR za sztuke ???

AniaS no ja jestem pod wrażeniem twoich możliwości !!!!!!!!!! Muszę sie sprężyć bo nie dojdę do 10 ;D ;D ;D

LLLOOOLLL u mnie to na razie tylko jeden paczuś w brzuszku się znalazł- ale zaraz wyruszam na swojskie pączki do teściowej to na pewno podgonie:))) Ale Wam to na pewno nie dorównam w tych rekordach:D

ech- to tylko widzę moja Klaudyś dziś pączka nie dostanie :p ale dostałam cini minis batonika :) a pączki dostal tatuś :D
no ale ja tu trzymam za Was dziewczęta kciukasy!

miałam za to straszną ochote na kaszę jęczmienną z sosem grzybowym i kotleciki sojowe a do tego suróweczka - pękam ;D

Glukoza czeka na poniedziałek ;)

A ja mam nowego zachciankowego faworyta........ po tych wszystkich słodkosciach wymysliłam coś dla kontrastu PISTACJE mniam, mniam ;D ;D

A ja poległam po czwartym pączku... Zasłodziłam sie kompletnie... No cóż - latka lecą i spust już nie ten... teraz muszę chyba zrobić dłuższą przerwę, ale może uda mi sie jeszcze co nieco wdusić później... A na obiadek stanowczo rybka z fasolką szparagową... Broń Boże nic na słodko :)

reklama
Do góry