reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zaczynam starania...

jejciu jak fajnie, tyle zafasolkowanych dziewczyn!! az miło sie robi :) :)

axxa , długo juz sie staracie??może sie dogadamy i w tym samym czsie zafasolkujemy, tzn tej samej nocy ;), suwaczki wskazują ze to możliwe, co ty na to??

reklama
Anek gratulacje.
Dziewczynki ciesze ze temn bociek sie rozszalam i mam nadzieje ze na koniec wrzesnia nie zapomni jeszcze cos zostawic dla nas.Oby bylo tego ja najwiecej.No bo pozniej to tylko na Mikolaja bedzie mozna liczyc. :laugh: :laugh: :laugh:

DZIEKUJĘ

Dziewczynki rzeczywiście musicie na ego bocka wyczekiwac jeszcze.... bo on niedlugo odlatuje, a jak to ktoś napisał zaraz za Boćkiem będzie fasolki roznosił MIKOŁAJ więc głowa do góry :)

Każda będzie miała fasolke :)

caluje anek

Lilith, ja też poproszę fluidki  ;D ;D ;D Byle dużo i skutecznie! ;)
A jak Ty się czujesz? Bardzo męczą dolegliwości ciążowe?

reklama
Lilith- łapie skarbie fluidki od Ciebie muszą zadziałać ;D Wszystkim starającym się i sobie również życzę owocnego w fasolki i groszki września ;D ::)

Do góry